Душова насадка заблищить: дівчина знайшла дешевий лайфхак, як позбутися нальоту

Іноді складно знайти ефективні методи, як очистити лійку душа / Колаж Главреда. Скріншоти відео

Вапняний наліт не прикрашая ваш душ. Понад те, такий наліт може викликати алергію. Читайте нижче, як почистити душову насадку оцтом.

Немає нічого гіршого, ніж прийняти теплий душ, ніжитися в гарячій воді і помітити, що насадка для душу покрита вапняним нальотом. Якщо у вас вдома постійно жорстка вода, можливо, ви звикли до нальоту в душі, але це не означає, що ви повинні просто змиритися з цим.

Про те, як прибрати наліт з душової лійки, у TikTok розповіла користувачка Аманда. Судячи з усього, дівчина любить прибирання і завжди ділиться з підписниками дуже дивними, але корисними лайфхаками.

Як почистити душову лійку оцтом

Дівчина закріпила пакетик з оцтом навколо насадки для душу. Потім вона занурила "голівку" лійки в оцет на годину.

Коли вона зняла пакетик з оцтом і витерла його, насадка відразу засяяла, наче була абсолютно новою.

Аманда використала столовий оцет. Відео переглянули понад 7,9 мільйона разів. Люди не тільки описували свій захват цим безпечним і дешевим методом, як очистити душ від вапняного нальоту, а й ставили додаткові питання.

"Хіба душова насадка не відкручується? Можна просто опустити її в чашку з оцтом», - поцікавився один користувач. Аманда відповіла, що «це набагато простіше, ніж зняти та включити душову насадку. На розміщення пакетика пішло 5 секунд».

"Чому б спочатку не нанести оцет на губку?" - запитав інший підписник. "Її (насадку - Главред) потрібно "відмочити" на годину. Ось чому", - відповіла жінка.

Інші спосіб - як почистити лійку душа оцтом і содою

У відповідь Аманді порадили наступного разу використати харчову соду. Натуральні інгредієнти, такі як харчова сода, оцет та лимон, є чудовими замінниками відбілювачів та агресивних хімікатів, і вони неймовірно дешеві.

Крім того, ви також можете застосувати оцет для чищення пральної машини і навіть для відбілювання одягу.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти