10 "стоп" фраз, які не можна говорити на першому побаченні

Дізнавайтеся, що не можна говорити дівчині на побаченні / Колаж Главреда. Фото: Pixabay

Іноді перша зустріч може перетворитися на справжнє пекло з допитами і звинуваченнями. Читайте, як правильно поводитися на першому побаченні.

У кожного було хоч одне жахливе побачення. Нерідко до конфліктів і нерозуміння під час першої зустрічі можуть привести фрази типу "у нас були б з тобою красиві діти" або жарти про вбивство і згвалтування. Главред розповідає, що не можна говорити на першому побаченні і навпаки - як зробити вашу зустріч незабутньою.

Варто відзначити, що "стоп" темами, про що не можна говорити на першому побаченні, є минулі стосунки, фінанси, релігійні та політичні питання, а ще - обговорення інтимних деталей. Хоча все, звичайно, дуже індивідуально.

Також необхідно утриматися від критики і суджень про зовнішність дівчини / хлопця.

Є речі, що не варто говорити на першому побаченні / pexels.com

Що не варто говорити на першому побаченні - 10 заборонених фраз

Якщо ви вживатимете нижчеперелічені фрази в розмові, це фактично перекреслить будь-які нові стосунки.

Щоб побачення закінчилося хоч якимось успіхом, необхідно стежити за тим, що ви обговорюєте, які теми порушуєте, як поводитеся.

Як правильно поводитися на першому побаченні - що говорити, щоб зацікавити

На перших побаченнях ми зазвичай вже розуміємо, чи варто нам далі спілкуватися з цією людиною. Тому розмова на цьому етапі відіграє ключову роль.

Ось що потрібно сказати на першому побаченні:

Найголовніше - не забувати ставити питання співрозмовнику, цікавитися його минулим (тільки обережно) і не перебивати, а уважно слухати.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти