Любовний гороскоп на тиждень з 15 по 21 липня: Діви - не мовчіть, Рибам - спілкування

Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Ваше особисте життя може бути особливо спекотним цього тижня, Овене. Любов і бажання витатимуть у повітрі, незалежно від того, самотні ви чи у стосунках. Поговоріть зі своїм партнером про те, чого ви хочете, і пізнайте його краще за допомогою цієї енергії. Якщо ви самотній Овен, не бійтеся йти за кимось, хто вам подобається. Схоже, що ви можете зустріти когось, хто може стати важливою частиною вашого життя, але не квапте події.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Телець, це тиждень, коли вам потрібно розслабитися і відпочити. Завжди ставте потреби вашого партнера на перше місце і докладайте зусиль, щоб висловити свою подяку, якщо ви перебуваєте в серйозних стосунках. Не кидайтеся у щось нове занадто рано, якщо ви самотні. Перш ніж вступати у стосунки, важливо з'ясувати, що ви шукаєте у стосунках.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ті Близнюки, які мають романтичні стосунки, повинні скористатися моментом, щоб розслабитися і насолодитися життям повною мірою. Ваша друга половинка може попросити вас спробувати щось нове або взяти вас в імпровізовану пригоду. Цей тиждень - прекрасна можливість розслабитися і відкрити для себе свої емоції в новому світлі. Зберігайте неупередженість, самотні Близнюки; Ніколи не знаєш, коли зустрінеш кохання всього свого життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Якщо ви самотні, вібрації цього тижня можуть змусити вас тужити за значущими стосунками. Використовуйте цей час, щоб зміцнити свої стосунки з людьми, які важливі для вас. Цей тиждень здається ідеальним для вас, щоб цінувати якісний час зі своєю другою половинкою, якщо ви перебуваєте у стосунках. Розкажіть їм, що ви відчуваєте, поділіться своїми емоціями і поясніть, що вам потрібно від них, щоб відчути підтримку.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Якщо ви зараз самотні, це найкращий тиждень, щоб спрямувати свою енергію на знайомство з новими людьми через свою творчість. Ходіть на збори або записуйтеся в клуби, які поділяють ваші інтереси, і дозвольте своїй магнетичній особистості приводити до вас людей.

Люди, які вже перебувають у серйозних стосунках, можуть отримати вигоду з вашої оригінальності та винахідливості, коли справа доходить до романтичних жестів. Влаштуйте романтичний вечір, присвячений вашим захопленням, а потім здивуйте партнера своїми продуманими й оригінальними пропозиціями.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Якщо Діва закохана, вона повинна звернутися до свого внутрішнього "я" і ризикнути. Цей тиждень - чудовий момент, щоб вийти за межі звичної рутини і випробувати щось інше, незалежно від вашого статусу стосунків.

Якщо ви самотні, не бійтеся зустріти когось, хто підштовхне вас до ваших меж і надихне ваш авантюрний дух. Заплануйте імпровізовану пригоду або здивуйте свою другу половинку захопливим побаченням. Поверніть вогонь романтики у ваші стосунки, довіряючи силі несподіваного.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Нові починання або нові починання можуть бути дуже вдалими цього тижня, оскільки поточне розташування зірок у вашій карті підкреслює ваші романтичні стосунки. Незалежно від того, зустрічаєтеся ви з кимось чи ні, важливо говорити про те, чого ви хочете і як ви почуваєтеся з ним. Крім того, не стримуйте себе і будьте безстрашними у своєму пристрасному виборі.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цього тижня, Стрілець, ви налаштовані кокетувати і веселитися. Цей тиждень - фантастичний тиждень для знайомства з новими людьми, якщо ви самотні. Перед можливими романтичними інтересами вам буде важко встояти через вашу харизму та інтелект. Час від часу робіть щось спонтанне і приємне зі своїм коханим, якщо ви перебуваєте в серйозних стосунках. Це час жити справжнім моментом і дозволити своїм захопленням вести вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня, Стрілець, ви хочете грати і фліртувати. Докладіть зусиль, щоб познайомитися з новими людьми цього тижня, якщо ви самотні. Люди, які зацікавлені в побаченнях із вами, найімовірніше, будуть вражені вашою чарівністю і дотепністю. Якщо ви з кимось серйозно, час від часу робіть із ним щось веселе і незаплановане. Це гарний тиждень, щоб бути пристрасним і насолоджуватися сьогоденням.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Коли справа доходить до кохання, постійна прихильність і стійкість Козерогів роблять стосунки довговічними. Їхній пошук супутника життя зі спільними принципами і устремліннями обумовлений потребою в довгостроковій стабільності. Вони дізнаються, що вразливість один з одним зміцнює зв'язки, що призводить до розквіту їхніх романтичних стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Водолії почуваються більш романтичними і пов'язаними цього тижня через енергію. Гарний час, щоб зблизитися з людьми, яких ви вже знаєте, або почати процес створення нового друга. Це заклинання зробить вашу чарівність і харизму сильнішими, тому використовуйте їх по максимуму. Постарайтеся відновити зв'язок зі своїм партнером і знайти нові способи зберегти іскру, якщо ви вже перебуваєте у стосунках.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Для речей, які важливі для серця, спілкування є ключовим моментом цього тижня. Ваші стосунки з партнером або коханою людиною стануть міцнішими, якщо ви розповісте їм про свої найпотаємніші думки і почуття.

Ваш партнер буде здивований тим, наскільки він відкритий і приймає ваші емоційні потреби, якщо ви чесні й відкриті. Якщо ви самотні, вийдіть на вулицю і будьте готові познайомитися з новими людьми. Ваша інтуїція приведе вас до того, хто дійсно розуміє і приймає вас.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Новини заразКонтакти