Гороскоп на жовтень 2024 для Левів: нові люди, важлива зустріч та другий шанс

Лев - Гороскоп на жовтень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Юпітер обіцяє Левам удачу в соціальних зв'язках і дружбі. Ви можете зустріти впливових людей і розширити своє коло спілкування.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2024 року для Левів. На представників цього знака зодіаку очікує безліч значних подій і змін, особливо у сферах спілкування, стосунків та особистого розвитку.

Тим часом астролог Влад Росс назвав найважливіші астрологічні події другого місяця осені. У ці дні можуть відбутися як хороші, так і небезпечні події. Детальніше читайте в матеріалі: Ризик "ядерки" та інші катастрофи: Росс назвав найнебезпечніші дати жовтня 2024.

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, місяць почнеться із сонячного затемнення 2 жовтня. Це останнє сонячне затемнення в третьому домі гороскопу Левів.

"Схоже, що в останні два роки у вас змінилося оточення, з'явилося багато нового спілкування, нових інтересів і знань. Можливо, ви вивчили іноземну мову, проходили курси, почали більше їздити, водити машину або здобули нові навички та сертифікати. Усі ці теми спрацюють ще раз щодо цього затемнення 2 жовтня", - сказала вона.

Чекайте новин, пов'язаних із сестрою, братом або сусідами. У вашому оточенні з'явиться нова цікава людина.

Цей час може бути сприятливим для навчання, отримання нових знань і навичок, а також для укладення нових домовленостей і контрактів.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз для Левів та інших знаків зодіаку на сонячне затемнення, читайте матеріал: Сонячне затемнення 2 жовтня 2024: Овнам - сила, Скорпіонам - нові цілі, Дівам - стабільність.

Юпітер - планета везіння, удачі - 9 жовтня зупиняється і розвертається в ретроградний рух до 4 лютого.

"У вас начебто може з'явитися другий шанс. Юпітер знову вам щось покаже або принесе у ваше життя, або відкриє якісь можливості, пов'язані з групами людей", - свідчить гороскоп на місяць.

Цей час може принести багато нових знайомств і можливостей для спілкування з впливовими людьми. Очікується, що ви зможете вийти на новий рівень у своїх соціальних зв'язках і зустріти людей, які залишаться у вашому житті надовго. Також Леви можуть переосмислити і переглянути соціальні зв'язки та проєкти, реалізація яких планується в майбутньому.

20 листопада Плутон виходитиме з шостого дому гороскопу і увійде в сьомий дім, який відповідає за партнерство і стосунки. Ця подія матиме значний вплив на життя Левів упродовж наступних 20 років.

Плутон перебував у шостому домі гороскопа протягом 15 років, що могло призвести до значних змін у професійному житті та здоров'ї. Ви могли зіткнутися з навантаженнями, зобов'язаннями і навіть проблемами з організмом, які вимагали уваги і трансформації.

З переходом Плутона в сьомий дім, ваш погляд на стосунки, як особисті, так і ділові, може змінитися. Цей час може принести нові підходи до вибору партнерів і взаємодії з ними. Ви можете почати глибше осмислювати свої стосунки і шукати більш значущі зв'язки.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

17 жовтня - повня у дев'ятому домі гороскопа.

Це сектор, який відповідає за все те, що пов'язано із закордоном, подорожами, поїздками.

Левів запросять на різні заходи, можливі відрядження. Ви можете отримати можливість вирушити у відпустку або на важливу зустріч.

Повня буде сприятливою для навчання нового. Ви вирішите почати курс або викладати щось самі. Це також гарний час для публікації статей або виступів, пов'язаних із вашим досвідом і знаннями.

Якщо у вас є якісь судові процеси або питання, пов'язані з документами (наприклад, на візу або громадянство), повня може принести відповіді або рішення.

Детальний гороскоп для Левів на жовтень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти