Гороскоп на червень 2024 для Овнів: чим здивує перший місяць літа

Овен - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

У першій половині місяця у Овнів може бути більше роботи, грошей і клієнтів, свідчить гороскоп на місяць.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 для Овнів.

Якщо вам цікавий прогноз за картами Таро на перший місяць літа для всіх знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, 4 червня Меркурій переходить у третій дім гороскопу Овнів. 6 червня в цьому секторі будуть ще й Сонце, і Місяць, а також відбудеться молодик.

"Третій дім буде дуже сильним усю першу половину місяця. На Овнів чекає багато комунікації, спілкування, зустрічей. Будуть зустрічі з родичами, короткі поїздки. У молодик можна купувати нову машину", - розповіла астролог.

На початку місяця програється все, що пов'язано з проявом себе, і тим, як ви себе показуєте іншим. Це хороший період для самореклами і блогерства.

10 червня Марс - планета Овнів - входить у другий дім грошей.

"І тут може бути більше роботи, більше грошей, клієнтів. Можливо, ви вийдете на нову роботу або з відпустки. Марс дає спокусу більше витрачати, тому варто проявляти обережність з 10 червня і до кінця місяця", - свідчить гороскоп на місяць.

Читати такожТаро-прогнозТаро-прогноз на повню 23 травня 2024: Ракам - прибуток, Дівам - подарунок, Рибам - зміни

18 червня Меркурій та Венера переходять у четвертий дім гороскопа Овна.

"Енергія спілкування, комунікації та поїздок змінюється на більш осілу енергію з 18 червня. Четвертий дім - це дім. Це коли ви вдома. Це всі справи, пов'язані з прикрашанням будинку, з прийомом гостей, покупками для дому. Це хороші новини, що стосуються нерухомості. Може відбутися переїзд. Можливо, ви поїдете до мами", - прогнозує астролог.

З 21 червня ви вирішите працювати вдома, будете облаштовувати свій офіс, купувати техніку. Відбудеться зустріч із батьком. Ви будете в центрі уваги всіх родичів через якусь новину.

22 червня - повня у 10 будинку професії, кар'єри, цілей, досягнень. Висвітиться все, що стосується роботи.

"Якщо були якісь питання і ви не знали, як це вирішитися, то повня 22-го числа прояснить питання, пов'язане з вашим босом або підвищенням у кар'єрі, переведенням на іншу роботу. Можливо, ви вирішите звільнитися, адже повний Місяць часто ставить останню крапку. Або ви покажете себе в новій ролі. Можливо, ви заявите про себе як власник бізнесу. Або у вас це може бути досягнення мети, до якої ви вже йшли якийсь час. Нова мета з'явиться, вона може змінитися в Овнів", - розповіла астрологиня.

Докладний гороскоп для Овнів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти