Гороскоп на червень 2024 для Дів: названо дати значущих подій у перший місяць літа

Діва - Гороскоп на червень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Після молодика в червні почнеться гарний час для починань, який принесе Дівам зміни.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на червень 2024 року для Дів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 3 червня буде супер аспект між Юпітером і Плутоном.

"Це дві планети, що відповідають за розширення, масштаб, можливості, великі гроші, впливові знайомства. Для багатьох відкриється якась паралельна реальність. Подивіться, чи буде у вас щось важливе, якась можливість або знайомство, яке може потім згодом призвести до чогось значущого", - порадила Перл.

4 червня Меркурій - планета Дів - входить у сектор кар'єри, репутації, статусу.

Меркурій принесе хороші новини. Найімовірніше вони стосуватимуться кар'єри, роботи. Буде новий клієнт, хороший проєкт, важливі. Якщо ви чекаєте на якусь інформацію, то ви отримаєте її 4 червня.

6 червня - молодик, який принесе Дівам нову мету, роботу, посаду. Будуть нововведення на роботі. Це гарний час для починань, свідчить гороскоп на місяць. Якимось чином може змінитися статус. Наприклад, ви дізнаєтеся, що чекаєте на дитину, вступите на навчання, вийдете на пенсію.

10 червня Марс входить у дев'ятий дім гороскопа.

"Марс - це рух, бажання життя, активність, дія. А дев'ятий дім - це пізнання світу, насамперед подорожі. Багато Дів вирушать у подорож, починаючи з 10 червня. Можливо, це буде відпустка, спортивні змагання. У вас буде величезне бажання вчитися. Відбудуться знайомства з іноземцем, і буде поїздка за кордон або оформлення закордонного паспорта, візи, буде співбесіда з приводу ПМП або громадянства", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

18 червня чекайте новин, пов'язаних із друзями. Вас запросять на якусь подію, день народження, весілля, концерт.

Уся друга половина червня буде дуже соціально активною, ви будете багато спілкуватися з однодумцями, навчатися або викладати,

22 червня - повня у п'ятому домі гороскопа.

"П'ятий дім - це дім радості. Ви проявите себе й отримаєте пораду всесвіту, як зробити щось таке, що вас дуже потішить. Можливо, ви підете вчитися танцювати, почнете співати, з'явиться хобі або це хобі стане вашою роботою, і ви зможете на ньому заробляти. Відбудеться поїздка на відпочинок, похід до театру, або вас запросять до ресторану", - сказала Анжела Перл.

Докладний гороскоп для Дів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти