Гороскоп на лютий 2024 для Риб: чим здивує останній місяць зими

Анжела Перл склала гороскоп на лютий 2024 року для Риб / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Деякі представники знака зодіаку вирішать емігрувати, переїхати в іншу країну та осісти там. Можливо, Риби вийдуть заміж за іноземця, розповіла Анжела Перл.

Астрологиня Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 року для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, 20 січня планета змін і трансформації Плутон змінила знак і увійшла в 12 будинок гороскопу Риб на 20 років.

"І 20 років у вас усе буде змінюватися. Багато хто піде з вашого оточення. Щось у вашому житті закінчиться, особливо те, що тягнулося останні 5, 10, 15 років. Тепер ви вирішите покінчити з цим. Можливо, це буде ненависна робота, важкі стосунки. Риби стануть ніби більш рішучими", - розповіла астрологиня.

Деякі представники знака вирішать емігрувати, переїхати в іншу країну й осісти там. Можливо, Риби вийдуть заміж за іноземця.

6 лютого Меркурій входить у дванадцятий будинок гороскопа. Планета принесе новину і відкриє таємницю. Представники цього знака зодіаку можуть поїхати в ізольоване місце, на відпочинок, до санаторію. Не виключена планова операція. Також можлива поїздка за кордон. Крім того, Меркурій змусить Риб позбутися всього непотрібного.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

17 лютого Венера принесе Рибам таємні побачення, новий роман, гроші або подарунок здалеку.

24 лютого - повня у сьомому домі гороскопу. Це сектор, який відповідає за стосунки і спілкування. Ви можете дізнатися щось про вашого чоловіка, дружину, партнера. Настане кульмінація якогось процесу. Ви підпишете контракт або документ з організацією. Деякі Риби отримають пропозицію руки та серця, відбудеться весілля.

"Повний Місяць покаже, як до вас ставляться оточуючі. Особливо сильний вплив повні відчують ті, хто народився з 21-го по 27 лютого", - сказала астрологиня.

Докладний гороскоп для Риб на лютий 2024 року від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти