Гороскоп на серпень 2024 року для Дів: чого чекати у коханні, роботі, фінансах

Діва - Гороскоп на серпень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: instagram.com/angelapearlastrology, ua.depositphotos.com

5 серпня Меркурій розвертається в знаку Діва в ретроградний рух до 28 числа. І це важлива астрологічна подія.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2024 року для Дів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, місяць почнеться з молодика 4 серпня в 12-му домі гороскопу, що символізує нові починання та звільнення від старого.

Цей час підходить для:

5 серпня Меркурій розвертається в знаку Діва в ретроградний рух до 28 числа.

У період ретро Меркурія астролог рекомендує дотримуватися таких порад:

Венера перебуватиме в знаку Дів із 6 серпня. Планета принесе гармонію і красу, що дасть змогу Дівам почуватися впевненіше та привабливіше. Це також час для романтичних знайомств.

Під час з'єднання Венери з ретроградним Меркурієм 8 серпня можливі зустрічі з людьми з минулого, що може викликати переосмислення старих стосунків.

З'єднання Марса з Юпітером 14-15 серпня принесе досягнення кар'єрних цілей і амбітних планів. Діви можуть відчути прилив енергії та бажання домогтися успіху.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Повня 19 серпня 2024 року - чого чекати Дівам

Повня 19 серпня матиме помітний вплив на здоров'я Дів, оскільки вона відбудеться в їхньому шостому домі гороскопу, який відповідає за здоров'я та повсякденні справи.

Повня може призвести до завершення поточних проєктів на роботі, що може викликати стрес. Важливо стежити за своїм станом і не перевантажувати себе.

Цей час добре підходить для перегляду режиму дня і звичок. Діви можуть замислитися про необхідність поліпшення свого здоров'я, про перехід на більш здорове харчування та початок нових фітнес-програм або дієт.

Повня може викликати емоційні коливання, тому важливо знаходити час для відпочинку.

Докладний гороскоп для Дів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти