Гороскоп на 8 лютого для всіх: кого атакують критичні ситуації, а хто буде щасливцем

Щасливцями дня будуть Риби, йдеться у гороскопі / УНІАН

Головним лузером дня може виявитися один із вогняних знаків Зодіаку.

Гороскоп на 8 лютого 2021 року – це понеділок та 27 місячний день, найтривожніший для чоловіків-Овнів, а найпозитивніший – для Риб.

Чоловікам, які народилися під знаком Зодіаку Овен, загрожують критичні ситуації, пише supercook.ru.

Рибам спрогнозовано вигідні привабливі пропозиції.

До якого 27 місячного дня готуватися представникам стихії земля

Чоловіків попередили про складнощі під час спілкування з керівництвом. Можливо, через домашні проблеми доведеться діставати гроші з гаманця. Жінкам світить приємність на любовному фронті. Варто тримати під контролем емоції й не вірити обіцянкам.

Можуть бути провокації, не варто на них вестися. Необхідно тримати під контролем емоції. Протипоказані спонтанні вчинки та гострі фрази.

Чоловікам-бізнесменам може бути непросто. Можливо, будуть проблеми під час спілкування з керівництвом. Будьте обережні з подарунком. Жінкам порадили тримати під контролем емоції й відмовитися від нових знайомств.Читайте такожГороскоп на 18 лютого для всіх: шкідливі рішення, небезпечні поїздки та шанс

До якого 27 місячного дня готуватися представникам стихії вогонь

Постарайтеся не зіпсувати відносини з керівництвом. Буде дуже мало життєвих сил, тому можуть "прокинутися" старі хвороби. Відмовтеся від недоречного ризику й не перевантажуйте себе.

Чоловікам необхідно охороняти свою "фортецю". З нерухомістю можуть виникнути проблеми. Жінкам не варто йти на конфронтацію з керівництвом, інакше може постраждати "гаманець".

Чоловіків можуть переслідувати дуже складні ситуації. Можуть виникнути проблеми з майном. Жінкам запропонували відмовитися від ділового спілкування.

До якого 27 місячного дня готуватися представникам стихії повітря

Краще не спілкуватися з представниками протилежної статі. Варто покласти на себе якомога менше роботи. Після обіду кількість життєвих сил може впасти.

Життєвих сил буде вкрай мало, тому старі хвороби можуть "прокинутися". Постарайтеся взяти на себе мінімум обов'язків.

Якщо хочете домогтися успіху – аналізуйте ситуації та швидко приймайте рішення. Можливо, ви отримаєте привабливу пропозицію. Швидше за все, ви не зможете миттєво домогтися успіху.

До якого 27 місячного дня готуватися представникам стихії вода

Можна приймати привабливі пропозиції – є шанс отримати не лише вигоду, а й приємні емоції. Не йдіть на серйозні кроки, якщо все ретельно не продумали. Можете звертатися до чиновників чи починати нові справи.

Можливі провокації, варто стримувати свої емоції й не кидатися гострими словами. Не варто пити багато спиртного.

На любовному фронті обіцяють зміни – є шанс зустріти людину, з якою можливе щось серйозне. Якщо будете милими під час ділового спілкування – зможете отримати вигоду.

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на понеділок від експерта

Юлія Погорельченко порадила сьогодні прислухатися до інтуїції / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що на перший робочий день не варто відкладати вирішення якихось справ.

Експерт порадила у сім'ї приділити увагу дітям і жінкам та прислухатися до внутрішнього голосу.

"Понеділок чудово підійде для вирішення старих завдань...", – зазначила Погорельченко.

За її словами, щоб по-новому поглянути на теперішню ситуацію, варто звернутися до свого досвіду й до мудрості поколінь.Читайте такожМолодик у лютому 2021 року: коли зустріти рік Бика, і які заняття – найкращі

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти