Прикраса будинку на Хелловін 2021: оригінальні ідеї декору

Як прикрасити кімнату на Хеллоуїн / ua.depositphotos.com/

Як прикрасити кімнату на Хелловін - добірка ідей Главреда.

Свято Хелловін має недобру славу і багато з побоюванням поглядають на чорних кішок 31 жовтня. Однак для багатьох - переддень Дня всіх святих - відмінний привід долучитися до загальних веселощів і декорувати свій будинок в оранжево-чорно-білій гамі – головних кольорах свята темних сил.

Про те, чому павуків в день розгулу нечисті потрібно обходити стороною, читайте в нашому матеріалі: Хеллоуїн 2021: дата, традиції свята, як себе розважити напередодні Дня Всіх Святих.

Друзям в цей день можна відправити пару рядків у віршах і прозі, і листівку: Хеллоуїн 2021: прикольні поздоровлення і страшно красиві картинки до свята.

Дітям теж буде чим себе зайняти в день, коли темні сили виходять у світ живих. Вироби на Хеллоуїн урізноманітнюють дозвілля і стануть відмінним декором для дому.

Оформлення квартири на Хелловін

Перше, що можна прикрасити, щоб привнести атмосферу містичного свята в будинок – це вікна. Це дуже легко - вирізати з кольорового паперу трафарети всіх найголовніших персонажів передодня Дня всіх святих і приклеїти їх на вікна. Для тих, хто не пасує перед труднощами - їх можна намалювати.

Прикраси на Хеллоуїн своїми руками
Прикраса будинку на Хеллоуїн

Незамінний атрибут прикраси квартири на Хелловін - павутина. Її можна виготовити з підручних засобів, а можна прикрасити вже готовою. У будь-якому випадку атмосфера свята буде дотримана!

Прикраса кімнати на Хеллоуїн
Прикраса квартири на Хеллоуїн

Вхідні двері теж заслуговують на особливу увагу. Зробіть їх особливим порталом між світом живих і мертвих, прикрасивши тематичними вінками.

Декор на Хеллоуїн
Декор на Хеллоуїн своїми руками

Якщо ви не плануєте вбратися в костюм відьми, сідати на мітлу і летіти на вечірку – запалюйте свічки. Магічний напівтемрява свічок огорне ваш будинок особливою атмосферою. А напружені моменти фільму жахів або книги (куди ж без них) будуть відчуватися гостріше.

Свічка на Хеллоуїн
Хеллоуїн 2021 / ua.depositphotos.com

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти