Макіяж на Хелловін: відьмочка, вампірша, зомбі, грим для чоловіків - страшний образ на вечірку

Макіяж на Хеллоуїн 2021 / ua.depositphotos.com/

Ідеї страхітливого макіяжу на Хелловін 2021 - в добірці Главреда.

Хелловін 2021 - одне з найцікавіших і містичних свят осені. Цього року він випадає на неділю 31 жовтня – відмінний привід, щоб влаштувати костюмовану вечірку. І як же обійтися без страхітливого макіяжу?

Детальніше про те, звідки ростуть ноги у цього свята і чому гарбуз – головний символ дня, читайте в нашому матеріалі: Коли Хеллоуїн 2021: дата, традиції свята, як себе розважити напередодні Дня Всіх Святих.

Долучитися до тематики свята хочеться, але наряджатися - ні? Спробуйте прикрасити монітор: Хеллоуїн 2021: шпалери на робочий стіл і страшні картинки до свята.

Одним з найбільш популярних образів найстрашнішого свята року – макіяж відьмочки на Хелловін. Перевтілитися в помічницю нечистої сили може косметика темної гами.

Читати такожГарбуз на Хеллоуїн своїми руками: як зробити найстрашнішу

Макіяж на Хелловін
Стильний макіяж на Хелловін

Якщо особливо морочитися з малюнками і візерунками немає часу і бажання, можна обмежитися лаконічним чином, доповнивши його відповідними аксесуарами. Акцент на очі і губи.

Легкий макіяж на Хеллоуїн
Макіяж на Хеллоуїн в домашніх умовах

Макіяж на Хелловін 2021 - вампірша

Мертвенно-бліді обличчя і червоні губи – краса, що диявольськи зачаровує. Такий образ вічно живого посланника темряви не залишиться непоміченим на вечірці. Головне - правильно розставити акценти і додати неповторні деталі.

Грим на Хелловін вампірша
Образ вампіра на Хеллоуїн
Страшний макіяж на Хеллоуїн

Макіяж на Хелловін - зомбі

Образ істоти, яка повстала з мертвих, підійде як жінкам, так і чоловікам. Однак такий макіяж вимагає часу і вправності. Не кожному під силу розмалювати обличчя самостійно, але ви однозначно перевтілитеся до невпізнання.

Макіяж на Хеллоуїн зомбі
Грим на Хеллоуїн зомбі
Простий макіяж на Хеллоуїн

Макіяж на Хелловін 2021 - чоловічий

У чоловічому гримі на Хеллоуїн все більш лаконічно. Без блискіток і занадто химерних образів. Скелети, зомбі, вампіри і улюбленець багатьох – сумний клоун Джокер – на цих персонажах нечистої сили чоловіки найчастіше зупиняють свій вибір.

Макіяж на Хеллоуїн чоловічий
Грим Джокера на Хеллоуїн
Грим вампіра на Хеллоуїн
Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти