Смачна та корисна альтернатива хлібу: як швидко й легко приготувати вдома мексиканську тортилью

Рецепт мексиканської тортильї / Koolinar.ru

Дієтолог-нутриціологиня Надія Андрєєва підготувала рецепт мексиканської тортильї, яку ви відразу полюбите.

Ні для кого не секрет, що білий хліб є одним з найбільш шкідливих продуктів для фігури. Його споживання гальмує процес розщеплення жиру, але при цьому в його складі практично відсутня клітковина, амінокислоти та інші корисні речовини.

Але завжди можна знайти корисну заміну. Так, дієтолог-нутриціолог, відомий велнес коуч, автор книг для жінок і блогу «Spinach and yoga» Надія Андрєєва підготувала рецепт мексиканської тортильї, яку ви відразу полюбите.

Мексиканська тортилья: як приготувати корж будинку

За словами нутриціологині, однією з головних переваг такого коржа є чудове поєднання відмінно поєднується ледь не з усіма продуктами. Можна їсти як з овочами, так і з м'ясом, різними намазками та салатами. Словом, є куди розігнатися з експериментами на кухні. Головне – опанувати рецепт та адаптувати його під свої харчові вподобання.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Мексиканська тортилья / Фото instagram

Раніше ми ділилися рецептом смачної домашньої пастили з яблук, яка містить багато вітамінів і корисних речовин. Щоб приготувати смачне і корисне ласощі будинку швидко, досить просто скористатися вашою духовкою і виділити трохи часу для смачних солодощів.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти