Яку воду потрібно пити в спеку, щоб схуднути: поради від дієтолога

Яку воду потрібно пити у спеку, щоб схуднути / УНІАН

Лікар-дієтолог Олена Кален розповіла, як правильно худнути, коли температура за вікном зашкалює.

Всім відомо, людський організм майже на дві третини складається з води, тому від її якості багато в чому залежить наше здоров'я. Для тих, хто хоче знизити вагу, випивати багато води протягом дня – ключова умова.

Важливо, що мова йде саме про воду, а не інші напої на шквал чай, кава або соки. Як пити більше води і що в неї можна додати, розповіла експерт в психології зниження ваги, консультант з дієтологічного супроводу і здорового способу життя Олена Кален на своїй сторінці в Instagram.

Один з найпопулярніших порад по схудненню – пити більше води, каже лікар-дієтолог. Здавалося б, влітку це не повинно бути складно, адже в спеку пити хочеться більше, але на ділі виявляється, що багато для втамування спраги вибирають солодку газовану воду або магазинний сік.

Як пити більше води

Чим урізноманітнити воду

Якщо вам не подобається сам смак звичайної води – перетворіть її в напій. Додавайте листя м'яти, імбир, ягоди, корицю, лимон або огірок. Також можна змінювати смаки, додавати лід або пити воду з холодної склянки – за словами Олени Кален, це теж впливає на наше відчуття смаку.

Зверніть увагу: красива пляшка або склянка може стати продовженням вашого іміджу і подарує емоційний заряд.

Читати такожВода з лимоном натщесерце: кому категорично не можна пити модний напій

Раніше дієтолог Тетяна Розумовська розповіла, як схуднути, якщо ви регулярно "зриваєтеся" з дієт, а заняття фізкультурою вам не підходять.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти