У моду на весну-літо увійшли приголомшливі жіночі піджаки

У моду на весну-літо увійшли приголомшливі жіночі піджаки

Деякі торішні тренди знову актуальні, і цілком ймовірно, що у вашій шафі вже є стильний піджак жіночий, який час освіжити.

Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram
Модні піджаки весна-літо 2021 Модні піджаки весна-літо 2021
Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram
Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram
Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram
Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram
Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram
Модні піджаки весна-літо 2021 Instagram

Календарна весна настала, а це означає, що дуже скоро ми скинемо з себе теплий і громіздкий верхній одяг, і переодягнемося в легкі куртки й жіночі піджаки. Звичайно, погода може ще не раз неприємно здивувати, і єдиним нашим бажанням в такі дні може стати тільки кардиган або затишне пальто. Проте, вже саме усвідомлення того, що настала весна, дарує крила, й пробуджує бажання гарно вдягатися.

Не важливо, плануєте ви здійснювати покупки цього сезону чи ні, але знати про те, чим дихає Мода весна-літо 2021, ви просто зобов'язані. До того ж деякі торішні тренди знову актуальні, й цілком ймовірно, що у вашій шафі є стильний піджак жіночий, який час освіжити й підготувати до нових виходів у світ.

Для тих, хто не надто довіряє весні, в моді гарні плащі, які захистять від сюрпризів мінливої погоди - у нашому матеріалі Неповторні довгі плащі з 90-х повернулися в моду на весну 2021 можете докладніше про них дізнатися.

А якщо ви маєте намір пройти через весну та літо елегантно, ефектно й неповторно, то зверніть увагу на модні піджаки жіночі 2021.

Модні жіночі піджаки весна-літо 2021: головні тренди та новинки

У моду входять креативні силуети

Цього року на нас чекає багато незвичайних силуетів піджаків. Це абсолютно нові й незвичайні творіння, від яких складно відірвати погляд. Наприклад, в колекції одягу Balmain весна-літо 2021 ви знайдете красиві жіночі піджаки з гострими і високими плечима. Вони вже впізнавані, і вони неповторні.

"Татові" піджаки все ще в тренді

Уже кілька сезонів поспіль в моді речі, які за силуетом і розміром нагадують чоловічі аналоги. І найімовірніше ця тенденція з нами надовго. Такий піджак жіночий 2021 має трохи вільний крій, тому відмінно пасує і для походу на роботу, і для неквапливої прогулянки містом.

Читати такожКостюми зі спідницею неймовірної краси чекають на нас у сезоні весна-літо 2021На особливу увагу поряд з класичними темними варіантами у дрібну смужку заслуговують «чоловічі» піджаки для жінок яскравих соковитих відтінків. Наприклад, в колекції одягу Versace весна-літо 2021 знайдете фантастичні жіночі піджаки кольору лаванди та морської хвилі.

У моду повернулися піджаки з укороченими рукавами

Не хвилюйтеся, в такому піджаку ви не мерзнутимете. Річ у тім, що такий варіант у весняно-літньому сезоні сміливо можна поєднувати з укороченим топом або теплою кофтиною. Також вдалий дует - піджак плюс сукня. Стильні піджаки жіночі з укороченими рукавами побачите в приголомшливій колекції одягу Chanel весна-літо 2021.

Мода весна-літо 2021: які ще піджаки у трендах

Новини заразКонтакти