У моду на весну-літо 2021 входять широкі штани та довгі плащі з 90-х

У моду на весну-літо 2021 входять широкі штани та довгі плащі з 90-х

Перш, ніж бігти за обновками, подумайте про свій власний стиль, і пообіцяйте собі бути цього року сміливою.

Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram
Модні тренди 2021 Instagram

Ніхто не знає, яким буде 2021 рік, але вже точно відомо, що ми носитимемо і що бачитимемо на полицях в магазинах. Нові модні тенденції дозволять нам відчувати себе вільнішими. Багато речей створені спеціально для того, щоб подарувати нам відчуття захищеності. А ще модний одяг 2021 надихатиме нас і спробує змусити нас повірити в те, що життя – прекрасне, і все найкраще попереду, й дуже скоро ми в цьому переконаємося.

Серед модних трендів 2021 є чимало з того, що ми носили у 2020-му році - у нашому матеріалі Модні тренди 2021, які залишилися нам у спадок від 2020-го ви можете детальніше ознайомитися з цим списком.

Проте, її величність Мода 2021 вже широко розкрила двері для нових модних тенденцій, і ми потихеньку почнемо вас з ними знайомити.

Щоправда, перш ніж бігти за обновками, подумайте про свій власний стиль, і пообіцяйте собі бути цього року сміливою, дозвольте собі цікаві поєднання в гардеробі, вийдіть за межі звичного образу, відкрийте для себе нові кольори, фасони й фактури – все для того, щоб відчути нові емоції, які обов'язково надихнуть вас, подарують крила та відкриють нові горизонти.

Модні тренди 2021 – на що звернути увагу

Плащі у стилі 90-х

Скоро настане весна, саме тому вже сьогодні можете шукати ультрамодні довгі плащі з широкими плечима в стилі 90-х. Білі, чорні, бежеві, кольорові – вони настільки великі, що можна в них потонути. Величезною перевагою таких плащів є те, що під них можна носити й шорти, і спідницю, і джинси, і штани – і в будь-якому разі мати стильний вигляд. Дуже красиві плащі представлені в колекції одягу Louis Vuitton.

Об'ємні плечі

Великі, потужні плечі - гарячий тренд весна-літо 2021. Він підкреслює жіночу силу символізує їх боротьбу за рівні права. Цей мотив зараз можна побачити скрізь: на куртках, пальтах, светрах, сукнях, блузках і навіть жилетах.

Чоловічі силуети й великі розміри

Звичайно, одяг класичних розмірів завжди в моді. Але в сезоні весна-літо 2021 особливе місце займає одяг оверсайз. Модний жіночий одяг в деяких випадках не тільки великий, але й схожий на чоловічий. Звичайно, розміри не мають лякати вас - в одязі великих розмірів всі жінки виглядають крихкими й ніжними. А з боку це виглядає зворушливо. Подивіться на сорочки Valentino - вони настільки великі, що здається, схожі на сукню.

Широкі штани

У 2021 році ми носитимемо дуже широкі штани – пісочні, чорні, бежеві. У поєднанні з куртками й піджаками великих розмірів ми матимемо дуже романтичний, елегантний і незвичний вигляд. Додайте топ під піджак, і вийде розкішний повсякденний образ.

Читайте такожУ моду на 2021 рік входять улюблені кросівки принцеси Діани - фотоШирокі штани можуть сміливо носити худенькі дівчата й ті, у кого фігура пишна. Одні отримають бажаний об'єм, а інші візуально відкоригують фігуру. Головне - впевнено йти, посміхатися світу й дозволити собі бути жіночною, а ці штани цьому всіляко сприяють. Такі штани представлені в колекції одягу на весну-літо Stella McCartney.

Новини заразКонтакти