У моду на осінь-зиму повернулися об'ємні кардигани без ґудзиків - фото

У моду на осінь-зиму повернулися об'ємні кардигани без ґудзиків - фото

Коли ми бачимо такі великі светри, то розуміємо, що моду творять живі люди, які колись були дітьми, а зараз сумують за тими теплими і світлими часами.

Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні кардигани 2020 Instagram
Модні светри 2020 Instagram
Модні светри 2020 Instagram
Модні светри 2020 Instagram
Модні светри 2020 Instagram
Модні жилетки 2020 Instagram

Коли вулицями починає гуляти прохолодний вітер, зриваючи на своєму шляху пожовкле листя з дерев, коли у вікна зазирає зима і наганяє на нас мішані почуття - дитячої радості від того, що скоро сніг і Новий рік, і смутку через холод, мороз і сірість, яка незабаром запанує навколо, справжнім порятунком у всіх сенсах є теплий одяг.

Ми раптово починаємо цінувати светри, кардигани, пуловери, і закохуємося в них, якщо вони дозволяють нам відчувати себе затишно. У кожного є (або були) улюблені светри, які носилися із задоволенням, вони "не кусалися", відмінно зігрівали нас і виглядали завжди ефектно.

Особливо щемно ми згадуємо ті вироби, які колись спеціально для нас зв'язала мама, бабуся або навіть ми самі - як правило, такі речі зберігаються, як пам'ять. Ці речі - поза модою, але вони завжди доречні – навіть тоді, коли втратили свою актуальність, адже цінність речі визначається насамперед її історією, і якщо для вас щось важливо, то вже не важливо, що і хто подумає і як на це подивиться.

Та мода на светри існує – попри те, що цей елемент жіночого гардероба, як правило, займає на подіумах далеко не найвидніші місця. Хоча останнім часом особливе місце в колекціях багатьох дизайнерів посіли кардигани, яким пророкують справжній фурор у сезоні осінь-зима 2020-2021.

Тут, звичайно, чимало залежить від погоди – якщо з літнього взуття ми відразу не взуємося в чоботи, то є шанс, що ми вдосталь насолодимося кардиганами під час неквапливих прогулянок у променях яскравого, хоча уже не дуже теплого, сонця, що ненадовго від нас йде.

Ми сьогодні розповімо вам про найстильніші і наймодніші модні светри і кардигани осені-зими 2020-21, які дійсно заслуговують на увагу. Обов'язково подивіться нашу фотогалерею - там зібрані зразки для натхнення.

Модні кардигани і светри осінь-зима 2020-2021

У моді дуже (дуже-дуже!) об'ємний светр

Коли ми бачимо такі великі светри, то розуміємо, що моду творять живі люди, які колись були дітьми, а зараз сумують за тими теплими і світлими часами з найріднішими людьми поруч. Саме тому в моду час від часу повертаються речі, які виглядають зворушливо. Так яскравим трендом осені-зими 2020-21 стали великі светри з об'ємним коміром і довгими рукавами.

Модні светри цієї осені і зими – саме втілення комфорту, в них хочеться закутатися і пролежати в спокої протягом усієї зими.

Модні светри 2020 / Instagram

Також зверніть увагу на моделі з додатковим декоративним коміром – вони стануть знахідкою для тих, хто цінує оригінальні речі.

Жилетки повернулися в моду

В'язана жилетка або безрукавка - цікавий тренд для дівчат, які хочуть додатковий шар утеплювача і водночас стильний аксесуар, який ускладнює зовнішній вигляд. Ті, кого не лякає холод, можуть носити їх з відкритими руками – це свіжий тренд. Також жилетки можна комбінувати з блузами без рукавів. Звичайно, в умовах наших суворих зим такий стиль сприймуть не всі, але і в моди бувають свої примхи.

Модні жилетки 2020 / Instagram

Також зверніть увагу на джемпери, які виглядають так, немов ви в жилетці, яка вдягнена поверх кофтинки з такого ж матеріалу. Завдяки такій імітації ваш образ відразу стає загадковим і багатошаровим, а, отже, ви йдете в ногу з модою, яка цього року прагне виділити вас з натовпу.

Хіт сезону - кардигани

Модний в'язаний кардиган у сезоні осінь-зима 2020-2021 став важчим і об'ємнішим, проте ґудзики десь «загубилися» — це насправді дуже зручно. Такі кардигани за бажання можна зав'язати поясом. Об'ємні кардигани відмінно поєднуються зі штанами, сукнями і спідницями.

Модні кардигани 2020 / Instagram

Крім того, в моді кардигани з величезними, немов надувними рукавами – ці моделі, звичайно ж, йдуть з ґудзиками. Такі акцентні рукави додадуть образу екстравагантності.

Якщо вам подобається більш витончений стиль, і ви категорично не хочете ховати фігуру, тоді спеціально для вас створили короткі кардигани. Це новинка сезону. Такий кардиган додасть образу ніжності. Короткі кардигани можна носити як поверх одягу, так і заховати в штани або спідницю – це дуже стильне поєднання.

Для тих, хто хоче якомога більше тепла – в моді дуже довгі кардигани, які чимось схожі на пальта. Також в моді моделі-двійки, які складаються з кардигана і сукні.

Мода осінь-зима 2020-21 – про що йшлося раніше:

Новини заразКонтакти