У моді чарівливі спідниці міді з асиметричним розрізом спереду

У моді чарівливі спідниці міді з асиметричним розрізом спереду

Розріз на спідниці завжди додає образу загадковості й вабить, мов потужний магніт. У сезоні весна-літо 2021 у моді купа дивовижних спідниць з розрізом спереду.

Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram
Модні спідниці 2021 Instagram

Спідниці у 2021 році переживають щось на кшталт ренесансу. Так вийшло, що в період пандемії вони були недостатньо потрібніми, а ті, хто перейшов на дистанційну роботу, навіть встигли про них забути. Поки складно сказати, наскільки всі ми скучили за спідницями, але всі дизайнери світу вклали душу й серце в те, щоб цього року бажання носити спідницю з'явилося навіть у тих, хто раніше цей елемент гардеробу всіляко ігнорував.

Якщо вам складно підібрати вдалий верх для "дуету" зі спідницею, то знайте, що мода 2021 широко відчинила двері костюмам зі спідницею - у нашому матеріалі Костюми зі спідницею неймовірної краси чекають на нас у сезоні весна-літо 2021 можете докладніше про це дізнатися.

А спідниць у 2021 на нас чекає купа. І зовсім не важливо, яким буде цей постапокаліптичний рік, головне, навчитися знову радіти життю, гарно вдягатися й насолоджуватися тим солодким почуттям, яке здатна подарувати тільки розкішна, оригінальна і незвичайна спідниця.

Ми сьогодні розповімо вам про три незвичайних тренди спідниць 2021, які стануть знахідкою тв справжнім відкриттям для багатьох.

Модні спідниці весна-літо 2021: на що звернути увагу

У моді спідниці з асиметричним розрізом

Розріз на спідниці завжди додає образу загадковості й вабить, немов потужний магніт. І в останні кілька сезонів ми вже звикли до спідниць з розрізом спереду і збоку. Але мода не стоїть на місці, й розрізи змінилися теж. У сезоні весна-літо 2021 наймодніші спідниці – це моделі міді з асиметричним розрізом, спідниці з запахом й асиметричним розрізом. Один з найстильніших варіантів - спідниця міді А-силуету з розрізом до середини стегна. У будь-якому разі, розріз не надто різкий, тому спідниці дуже елегантні. Такі чарівливі спідниці є в колекції одягу Balmain весна-літо 2021.

Читайте такожДовгі сукні з квітами та костюми верблюжого кольору вриваються в моду на весну-літоНовинка сезону - спідниці з великою кишенею спереду

Якщо шукаєте спідницю, яка дозволить вам усіх вразити, тоді орієнтуйтеся на моделі міді або максі з великою кишенею спереду. Або навіть з двома - найчастіше ними прикрашені короткі спідниці. Тільки не намагайтеся ці кишені чимось набити - попри те, що це не муляж, а справжні кишені, їх головне завдання – прикрашати спідницю. Такі спідниці виглядають дуже весело й захопливо, тому стануть порятунком для тих, хто втомився від класичних фасонів й шукає різноманітності. Побачити на власні очі модні спідниці з кишенями спереду можете в показі колекції одягу Max Mara весна-літо 2021.

Спідниці зі штучним запахом - писк сезону

Спідниця з запахом вже кілька сезонів поспіль перебуває на вершині модного Олімпу. Але цього року у неї з'явиться фантастична кокурентка - спідниця зі штучним запахом, яка виглядає так, ніби вона загорнута, але насправді прошита. Це одна зі свіжих модних тенденцій, тому всі ті, хто любить бути першовідкривачем у моді, можуть вже сьогодні починати шукати таку спідницю. Ідеальний варіант - спідниця міді, яка під час ходьби гарно розлітається по бокам. Ці приголомшливі спідниці знайдете в колекції одягу Michael Kors весна-літо 2021.

Новини заразКонтакти