Чарівні джинси у стилі печворк входять в моду на зиму 2021: фото

Чарівні джинси у стилі печворк входять в моду на зиму 2021: фото

Рвані джинси пережили невелику трансформацію - тепер в моді моделі з дірками, які хтось неохайно зашив.

Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram
Модні джинси зима 2020 Instagram

Джинси - це більше, ніж просто зручні штани, які завжди виручають, коли здається, що шафа спорожніла і нічого вдягти. Саме тому джинси є майже у кожної жінки. Щоправда, в одних - це класична модель, яка ніколи не вийде з моди, а інші уважно стежать за тенденціями і щосезону купують модні джинси.

Цього року у моді вільні джинси, які дозволяють відчувати себе комфортно – вони не облягають фігуру, і притягують дивним, майже чоловічим силуетом. У нашому матеріалі Неймовірні джинси вільного крою з 80-х повернулися в моду ви можете докладніше дізнатися про одну з модних тенденцій.

Але взимку на нас чекає черговий несподіваний поворот - наймодніші джинси 2021 будуть яскравими. Можливо, ви здивуєтеся, але новітні тенденції джинсів на зиму 2020 2021 - це креативний дизайн і печворк. Це новинка сезону, яка тільки набирає обертів – саме тому ви ймовірніше поки не знайдете такі оригінальні моделі у крамницях.

Справедливості заради відзначимо, що класичні моделі все ще займають ключові позиції на вершині моди – так звані мамині й татові джинси, а також моделі вільного крою все ще дуже популярні. Але будьте готові до змін!

Ми сьогодні розповімо вам про джинси, які входять в моду на зиму 2020-2021 – у нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння трендів.

Модні джинси зима 2020 – на що звернути увагу

Якщо ви любите йти в ногу з часом, і все нове для вас – немов ковток свіжого повітря, то вже сьогодні можете шукати креативні джинси у стилі печворк.

Насправді джинси, як і всі речі з деніму, дуже красиво поєднуються з будь-якими "прикрасами" - складно знайти щось, що може їх зіпсувати. Але якщо ще торік наймодніші джинси були всипані намистинками, то зараз у моду входять моделі з оригінальними вставками і нашивками в стилі печворк.

Модні джинси зима 2020 / Instagram

Відзначимо, за цей модний тренд ми маємо подякувати відомим дизайнерам, для яких повторне використання тканин і речей раптово стало новим важливим змістом. Як і вінтажні речі, які теж знаходять нове життя і заслуговують на "овації", печворк стає величезною модною тенденцією.

У моді класичні джинси з високою талією і прикрасами у стилі печворк, а також варіанти, пошиті з клаптів різних відтінків – вони мають дуже оригінальний і стильний вигляд.

Також у моду входять приголомшливі джинси з бахромою, яка кокетливо звисає по боках.

Модні джинси зима 2020 / Instagram

Якщо вам подобається романтичний стиль - то джинси з вишивкою стануть для вас знахідкою - до того ж наймодніші джинси розшиті повністю.

Читати такожУ моді дивовижні штани з 70-х: з чим носити штани кльош - фотоРвані джинси пережили невелику трансформацію - тепер у моді моделі з дірками, які хтось неохайно спробував зашити - стирчать нитки, місцями дірки не зашиті.

Це новий напрямок у моді на джинси - якщо вмієте шити, то сміливо прикрашайтеся свої улюблені джинси вишивкою, бахромою, клаптями або оригінальними «дірками».

Найголовніше правило - дозволити собі творити. Крім того, можете доповнити образ сумкою у стилі печворк або курткою – виглядатимете чарівно, виграшно і супермодно!

Новини заразКонтакти