Надзвичайно широкі штани у стилі 30-х стануть гарячим трендом весни-літа 2021

Надзвичайно широкі штани у стилі 30-х стануть гарячим трендом весни-літа 2021

Якщо у вас вистачить мужності, тоді готуйтеся носити дуже довгі штани з шалено широкими штанинами, в яких можна потонути. Це захоплення!

Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram
Широкі штани 2021 Instagram

2021 рік пройде під девізом розслабленості. Неквапливою, але впевненою ходою ми з вами йтимемо кожен до своєї мети. Вільні та сміливі, стильні та елегантні, – саме такими нас побачили багато знаменитих кутюр'є цього року. Або хочуть, щоб ми себе такими відчували...у штанах, які вони для нас придумали.

Дійсно, таких штанів, як у 2021 році, жіноча половина людства не носила давно. Так, торік моделі з широкими штанинами вже були у трендах, але в такій кількості й настільки широких штанів ми точно не чекали. Однак якщо такий фасон вам не до душі, то ви можете вибрати джинси - в нашому матеріалі Джинси-сигарети та білі джинси кльош повертаються в моду на весну-літо 2021 можете докладніше дізнатися про найактуальніші варіанти.

Але якщо у вас вистачить мужності, тоді готуйтеся носити дуже довгі штани з шалено широкими штанинами, в яких можна потонути. Це захоплення! Бестселер, який стане знахідкою для вашого гардеробу. Тому що в таких штанах немов за помахом чарівної палички блискавично перевтілюєшся у впевнену жінку, яка знає, чого хоче від життя, і обов'язково це отримає. Не вірите? А ви спробуйте, і точно відчуєте диво цих штанів.

Тенденція така: широкі й об'ємні штани з довгими штанинами, які закривають ваше взуття. Талія висока, але також досить широка. Ба більше: в області талії є навіть збірки – таким чином штани широкі від початку до кінця.

Як бачите, оверсайз цілком поглинув моду, і поки навіть натяку на те, що цей тренд у 2021 році щось затьмарить, не спостерігається.

Ми сьогодні розповімо вам докладніше про наймодніші широкі штани 2021 на весну-літо, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модні штани весна-літо 2021 – на що звернути увагу

У широких штанів, які цього року будуть найпопулярнішими, є цілком конкретна назва – палаццо. Класичний варіант - максимально широкі штанини, коли з боку здається, що це спідниця. Прототипом цих штанів став елемент одягу гондольєрів з Венеції. Кажуть, що у 1925 році велика Коко Шанель під час поїздки до міста на воді вчепилася за цей фасон, і на його основі створила приголомшливі, фантастичні й неймовірно магнетичні штани для жінок. У 30-х роках жінки оцінили цю красу, і штани палаццо стали дуже популярними.

І ось через майже століття ці штани не просто повернулися в моду, а переживають справжнє відродження. Мода весна-літо 2021 у буквальному сенсі слова забита широкими штанами у дуже різноманітних інтерпретаціях і кольорах.

У моді широкі штани у дрібну смужку

Без перебільшення можна сказати, що штани палаццо не йдуть у порівняння з жодними штанами, адже вони – саме втілення жіночності й шику, який колись розгледіла неповторна Шанель. У колекції одягу будинку моди Chanel весна-літо 2021 широкі штани теж представлені – спокійних відтінків, у дрібну елегантну смужку, з ланцюжками замість паска.

У трендах яскраві штани палаццо

Під час вибору штанів ми дуже часто керуємося одним правилом - чим нейтральніший відтінок, тим довше зможемо носити штани. Але 2020 рік нам уже показав, що всі плани можуть швидко розвалитися, і найправильніша стратегія сьогодні – жити сьогоднішнім днем. Ніхто не знає, якою буде мода наступного року, які завдання стоятимуть перед дизайнерами одягу, і які очікування будуть у нас. Але у 2021 році можна собі дозволити яскраві штани палаццо. Зокрема, у моді червоні широкі штани - вони є в колекції одягу Fendi весна-літо 2021.

Писк сезону - широкі "татові" штани

Ще одним трендом 2021 року стануть широкі штани, які по-справжньому дуже сильно нагадують чоловічі аналоги. Такі штани кольору пляжного піску з широким ременем ми помітили у колекції одягу Louis Vuitton весна-літо 2021.

Читати такожЧарівні сукні-сорочки з 1900-х повертаються в моду на весну-літо 2021Кому пасують штани палаццо?

Штани палаццо можуть сміливо носити худенькі дівчата й ті, у кого фігура пишна. Одні отримають бажаний обсяг, а інші візуально відкоригують фігуру. Головне - впевнено йти, посміхатися світу й дозволити собі бути жіночною, а ці штани цьому всіляко сприяють.

Новини заразКонтакти