Коло, трикутник і квадрат: блогер розкрила, що означають дивні знаки на бірках одягу

Що означають геометричні фігури на етикетках одягу / Колаж: Главред, фото: instagram.com/andyrud_

Часто на етикетках одягу можна помітити загадкові геометричні фігури. Ці позначки виконують важливу функцію і можуть полегшити процес покупок.

Напевно, кожен із нас стикався з ситуацією, коли обираєш річ свого звичного розміру, але в примірочній вона виявляється занадто великою чи малою. Але справжня причина може бути зовсім іншою — і насправді не має нічого спільного з вашою фігурою.

Якщо звернути увагу на етикетку одягу, то ви помітите невеликі символи. Вони допомагають краще орієнтуватися у виборі правильного розміру одягу.

Що означає коло на етикетці

Коло на етикетці означає, що обраний вами одяг має більш вільний фасон. Це може бути щось на кшталт оверсайз-моделі або просто одяг, який має сидіти на вас вільніше. Тому, якщо на етикетці ви побачили коло, сміливо обирайте річ на розмір меншу, ніж зазвичай. Це допоможе уникнути ситуацій, коли річ здається надто великою або "висить" на вас.

Що означає трикутник на етикетці

Усі ми знаємо це відчуття, коли підбираєш річ свого звичного розміру, але, одягаючи її, розумієш, що не можеш навіть застібнути. Тоді виникає думка, що, можливо, пора подумати про новий режим харчування або тренування. Але, можливо, справа не у вас, а в позначці на етикетці.

Трикутник на етикетці Zara вказує на те, що модель "маломірить". Це означає, що одяг створений таким чином, що його фактичний розмір дещо менший, ніж стандартний. Щоб уникнути неприємних сюрпризів у примірочній, краще обирати речі з трикутником на один розмір більше, ніж ви зазвичай носите.

Що означає квадрат на етикетці

Квадрат на етикетці Zara означає, що одяг повністю відповідає заявленому розміру. Ви можете сміливо обирати свій звичайний розмір, не хвилюючись, що модель виявиться замалою чи завеликою. Такий одяг сидітиме так, як має.

Квадрат на етикетці — це свого роду гарантія того, що вам не доведеться знову відправляти замовлення на обмін через неправильний розмір.

Дивіться відео із поясненням про позначики у Zara:

@nastyabarbutsa А ви помічали ці позначки на бірках у Зари??⚫️⬛️ Якщо не знали, що вони означали - додивіться відео до кінця? Вони допоможуть краще підібрати ваш розмір на покупки онлайн?️ Правда не у всіх співпадає? #цікавіфакти#зара#рекомендації♬ ЦЕ ЩЬО ТАКЕ - Йоська

Хто така Дарія Руденко?

Дарія Руденко - це український фешн-блогер. У своєму блозі у Instagram дівчина ділиться з підписниками порадами щодо стилю та показує власне життя. На її блог підписані понад 42,5 тисячі піписників.

Читайте також:

Новини заразКонтакти