Євген Руденко

Президент благодійної організації 2xEnergy, директор Інституту розвитку Блокчейн технологій, фінансовий аналітик, експерт у сфері Blockchain та DeFi (децентралізованих фінансів)

Особиста інформація

Кар'єра

З самого початку своєї кар'єри Євген Руденко виявляв інтерес до різних аспектів бізнесу. Свій професійний шлях він розпочав з організації виставок у компанії «Парус Експо Медіа». З часом він активно розширював свої знання та набував досвіду в різних сферах, приділяючи особливу увагу високим технологіям.

У 2012 році Руденко зацікавився фінансовими ринками і почав займатися біржовою торгівлею. Поступово його інтереси поширилися й на ринок криптовалют, що з часом стало головним напрямком його діяльності.

Сьогодні Євген Руденко зосереджений на фінансах та блокчейн-технологіях, розглядаючи фінансові ринки як платформу для реалізації своїх амбіцій. Він твердо вірить, що майбутнє фінансового світу лежить у сфері децентралізованих фінансів.

Досягнення та ініціативи

Освіта

Громадська діяльність

Євген Руденко активно бере участь у різних заходах і виступає в ролі спікера на теми, пов'язані з фінансовими ринками, блокчейном і сучасними технологіями. Він консультував провідних українських підприємців, які входять до ТОП-100 за версією Forbes Україна.

Хобі та особисті інтереси

У вільний час захоплюється сучасними технологіями, дизайном, музикою, спортом та подорожами. Полюбляє читати книги та проводити час із сім'єю.

Родина

Одружений, виховує сина.

Соціальні мережі

Новини заразКонтакти