День бухгалтера 2023: теплі вітання для серйозних повелителів цифр

День бухгалтера 2023 Україна / 999.md

Збережіть прикольні, короткі, у віршах і прозі привітання, листівки та картинки до Дня бухгалтера.

Успішний бізнес неможливо уявити без бухгалтерського обліку. Ця сфера діяльності вимагає уважності, посидючості і таланту, а також величезної кількості знань. Справжні гуру професії цінуються на вагу золота, а молоді фахівці трудяться і освоюють секрети професії, але всі вони заслужено отримують привітання в професійне свято День бухгалтера.

Коли День бухгалтера у 2023 році в Україні та світі

Українські фахівці відзначають свято двічі на рік. Це пояснюється наявністю свята, встановленого в Україні, а також міжнародною датою. Так, в Україні День бухгалтера в 2023 році відзначається 16 липня. Міжнародний день бухгалтера святкується 10 листопада. Українська дата вибиралася не випадково. У цей день був прийнятий Закон України "Про бухгалтерський облік і фінансову звітність" у 1999 році.

Дата 10 листопада також має історичну основу. У цей день в 1494 році у Венеції вийшла в світ перша книга «Все про арифметику, геометрію і пропорції». Автором праці став Лука Пачіолі. Однією з частин книги став розділ «Про рахунки та інші записи». Пачіолі розповів про застосування бухгалтерської документації, яка використовується по сьогоднішній день.

День бухгалтера в Росії офіційно не встановлено, але на практиці професійне свято відзначається 21 листопада. У цей день перший президент Росії Борис Єльцин підписав указ "Про бухгалтерський облік і звітність". День бухгалтера в Казахстані відзначається 6 жовтня.

Українське та міжнародне свята не є офіційними, а значить і вихідними, але це не означає, що їх не відзначають. Святкування проходять з розмахом, колективи збираються за святковим столом, щоб сказати ще раз, як цінна ця професія.

Як привітати з Днем бухгалтера

Представникам цієї професії дарують квіти, цукерки, подарунки, але теплі слова не замінять їх. Главред пропонує найрізноманітніші привітання, щоб не замислюватися що можна побажати бухгалтеру в професійне свято. Нижче ви знайдете прикольні, короткі і привітання своїми словами, щоб підготуватися до Дня бухгалтера 2023 заздалегідь.

День бухгалтера 2023 bipbap.ru
День бухгалтера 2023 bipbap.ru
День бухгалтера 2023 bipbap.ru
День бухгалтера 2023 bipbap.ru
День бухгалтера 2023 bipbap.ru
День бухгалтера 2023 bipbap.ru
День бухгалтера 2023 bipbap.ru

***

Вітаємо вас сьогодні

З Днем бухгалтера, ура!

І звичайно, побажати вам

Пару слів вже пора.

Щоб звіти все здавалися,

Дебет з кредитом дружив,

Всі баланси складалися,

А комп'ютер не тупив.

Буде щастя безмежним,

Примножиться шана,

Стане премія відмінною,

І оклад ваш зросте!

***

З Днем бухгалтера!

Розрахунки, цифри, числа — ваш коник.

Непочатий край роботи,

Укластися потрібно в термін.

Бережіть свої нерви —

Нехай спокійно життя тече.

Століття-то нині двадцять перший —

Нехай "Excel" веде облік.

Нехай начальство вас плекає

За нелегку, важливу працю.

З вами грошики целее.

Бізнесу без вас-капут!

***

Числа, цифри і розрахунки,

Це точно ваш коник,

І не мало нехай роботи,

Але все виконайте в термін.

Порахуєте як треба,

І все звірите завжди,

А сьогодні б вам треба,

Відпочити, ну хоч злегка!

І це буде по заслугах,

День бухгалтера в країні,

Успіх нехай буде кращим другом,

Будьте завжди на висоті!

***

Вітаю З Днем бухгалтера! Бажаю, щоб всі звіти і баланс сходилися з першого разу, Для кожної операції була первинка, а в зарплатних відомостях цифри тільки росли. Ви володієте чарами, велієте світом цифр, нехай ця магія тільки примножується. Нехай цифри шикуються в стрункі ряди і рядки.

***

Вітаю з професійним святом-Днем бухгалтера. Нехай всі обчислення і підрахунки заряджають вас енергією, нехай благополуччя і достаток будуть завжди з вами. Бажаю хороших зустрічей, яскравих подій, мудрих людей і продуктивних днів. Нехай ваше життя буде насиченою красивими моментами радості і щастя. Бажаю це свято провести в колі тільки приємних для вас колег!

***

Тільки ви володієте точністю і уважністю. Ці золоті риси не тільки вашого характеру, але і вашої професії. Бухгалтерський облік-покликання і талант! Прийміть найщиріші і теплі привітання на честь вашого професійного свята. Нехай завжди все вдається, все вважається і вірно нараховується! Удачі і успіхів вам у ваших справах!

Автор: Марина Лугина
Новини заразКонтакти