"Жити в зачумленому бараці": "очільник" Криму розізлився через ходу на честь Бандери

Хода на честь Степана Бандери / Reuters

Сергій Аксьонов, якого росіяни призначили "управлінцем Криму", розпалився з приводу ходи на честь Степана Бандери 1 січня в Києві.

Призначений росіянами "глава" захопленого Криму Сергій Аксьонов вибухнув негативним коментарем з приводу минулого 1 січня в Києві факельної ходи на честь легендарного лідера українських націоналістів Степана Бандери.

Свою думку Аксьонов написав на власній сторінці в забороненій в Україні соцмережі ВКонтактє. "Крим не хотів, не міг і не став залишатися у складі бандерівської й русофобської України", ‒ стверджує він.

Однак, на цій тезі Аксьонов не зупинився і продовжив розвивати ідеї, які, мабуть, почерпнув з російської пропаганди на ТБ.

"Донбас зі зброєю в руках відстояв своє право бути частиною російського світу. Неминуче підуть і інші, як мінімум Південно-східні області. Здорові люди не можуть жити у зачумленому бараці, це небезпечно для життя. І саме офіційний Київ продовжує робити все можливе, щоб процес розпаду української державності тривав і був незворотним", — написав він.

Читати такожАксьонов вирішив заборонити користуватися кондиціонерами в Криму

Проблеми з водою в Криму

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти