Вибори в США: YouTube видалить всі відео про фальсифікації

YouTube видалить всі відео, де йдеться про фальсифікації на виборах президента США / скріншот

Видалять всі відео, в яких буде вказано на те, що президент в США переміг через шахрайство або збої в програмах.

Керівництво YouTube повідомило, що має намір видаляти будь-які матеріали, які стверджують, що під час президентських виборів у США сталось масштабне шахрайство і фальсифікації, які вплинули на їхній результат.

"Достатня кількість Штатів сертифікували результати виборів для того, щоб визначити обраного президента", - йдеться в повідомленні блогу в YouTube.

Через це хостинг починає видаляти будь-який вміст, завантажений сьогодні або в будь-який час після, який стверджує, що широкомасштабне шахрайство або помилки змінили результат президентських виборів США 2020 року.

Читати також"Нас обдурили": Трамп провів свій перший мітинг після програшу

Видалять всі відео, в яких буде вказано на те, що президент в США переміг через шахрайство або збої в програмах. У керівництві відеохостингу уточнили, що дана політика набуває чинності відсьогодні.

У блозі йдеться, що новини та коментарі з питання виборів "можуть залишитися на сайті в разі, якщо є істотний освітній, документальний, науковий або художній контекст".

У матеріалі згадали, що обмеження контенту, пов'язаного з шахрайством на виборах, почалося ще на початку осені. За цей час видалили тисячі відео. Близько 77% таких відео були видалені до того, як вони набрали 100 переглядів.

Вибори в США - про що йшлося раніше:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти