Війна веж Кремля і відставка Путіна: у Росії пояснили дії Навального

У Кремлі з'явилися сили, які зацікавлені у відставці Путіна - політикиня / Reuters

Фільм Навального про "палац Путіна" може мобілізувати росіян на акції протесту, вважає Ольга Курносова.

Олексій Навальний після свого отруєння зосередив зусилля на критиці особисто президента РФ Володимира Путіна. Такі дії політика вказують, що у Кремлі з'явилися певні сили, які зацікавлені у відставці глави держави. Фільм політика про "палац Путіна" може мотивувати людей вийти на вулиці.

Як заявила політикиня Ольга Курносова в ефірі телеканалу Україна 24, поява фільму Олексія Навального про Путіна свідчить про те, що у Кремлі є групи, які зацікавлені в зміні лідера держави. Кадри, показані у фільмі, могли потрапити до опозиціонера з якоюсь метою.

"Це свідчить про те, що між кремлівськими кланами розгорнулася неабияка боротьба, і хтось грає на відставку Володимира Путіна. Це найдосконаліша новина в російських політичних розкладах", - вважає вона.Читати такожРосійська версія Нельсона Мандели, або Навіщо Навальний повертається до РФ

Також опозиціонер вважає, що фільм про "палац Путін" і арешт Навального став подвійним ударом по російському президенту і може стати каталізатором протестних акцій.

"Я особисто вийду подивитися, що буде відбуватися на Пушкінській в суботу. Я думаю, буде пристойно людей у Петербурзі та інших містах-мільйонниках - Єкатеринбурзі, Омську, Томську, Новосибірську - люди виходитимуть", - підкреслила Ольга Курносова.

Олексій Навальний новини

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти