У Держдумі РФ побачили ознаки відходу Байдена з поста президента США

У Держдумі вважають, що Байден може передати владу Харріс вже найближчим часом / Фото Reuters

Схоже, що віцепрезидентка США Камалла Харріс може незабаром очолити американську державу, запевняє Олена Паніна.

Слова господаря Білого дому Джо Байдена про те, що віцепрезидентка Камала Харріс розумніша за нього, можна розцінити як одну з ознак відходу глави американської держави зі своєї посади вже найближчим часом, сказала членкиня комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олена Паніна інформагентству РИА Новости.

Зокрема, раніше американський президент Джо Байден, представляючи Камалу Харріс співробітникам центру з контролю і профілактики захворювання Атланти, пожартував, що віцепрезидентка розумніша за нього, і передав їй слово.

"Хочу поступитися словом моїй віцепрезидентці, яка розумніша за мене", - сказав Байден. Харріс у відповідь розсміялася і заявила, що їй нічого додати.

У російській Держдумі вважають, що цю ситуацію можна трактувати як появу ще однієї ознаки передачі влади від Байдена до Харріс, причому вже незабаром.

"Ніколи ще глава американської держави не порівнював себе з віцепрезидентом подібним чином. Можливо, це ще одна ознака того, що процес передачі влади від Байдена до Харріс стартує вже найближчим часом", - підкреслила Паніна.Читати такожРосія "помстилася" Байдену у Радбезі ООН після його слів про Путіна

Скандал через заяву Байдена на адресу Путіна

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти