У ЄС зняли санкції проти сподвижників Януковича Табачника і Арбузова

Сергій Арбузов / УНІАН

Посли Євросоюзу прийняли чергове рішення з приводу санкцій проти тих осіб, яких вважають відповідальними за підрив територіальної цілісності України.

Посли країн, які входять до складу Євросоюзу, прийняли рішення продовжити на шість місяців санкції проти фізичних та юридичних осіб - з формулюванням "відповідальні за підрив територіальної цілісності України". Проте зі списку виключені ексв.о. прем'єр-міністра Сергій Арбузов й ексміністр освіти Дмитра Табачника. Про це написав на своїй сторінці в Twitter кореспондент Радіо Свобода в Брюсселі Рікард Джозвяк.

"Посли Євросоюзу 3 березня вирішили продовжити на пів року санкції проти 177 осіб і 48 юридичних осіб, яких ЄС вважає відповідальними за підрив територіальної цілісності України", ‒ написав він.

Джозвяк також повідомив, що окремим рішенням посли схвалили продовження заморожування фінансових та інших активів президента-втікача Віктора Януковича і семи його сподвижників.

Водночас з санкційного списку ЄС виключили експрем'єр-міністра Сергія Арбузова і колишнього міністра освіти Дмитра Табачника.

Читати такожУ Брюсселі хочуть зняти санкції з сина Януковича і Табачника-ЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Новини заразКонтакти