У Путіна зробили нову різку заяву про Україну

Україна наразі є проектом західних країн - Пєсков / ТАСС

Україна є суверенною державою, сказав Дмитро Пєсков.

Україна - це суверенна, проте не дружня держава для Росії. Про це свідчить політика Києва, яку можна охарактеризувати як антиросійську. Однак українська держава після подій 2014 року перетворилася на "проект західних країн", заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, повідомляє РИА Новости.

За його словами, офіційна Москва визнає суверенітет Києва, але при цьому вважає, що держава проводить ворожу політику щодо Росії.

"Україна - це суверенна держава, яка не є дружньою для нас державою. Ми приходимо до цього висновку, судячи з тих антиросійських дій, які постійно домінують в політиці українського керівництва", - вважає Пєсков.

Також він назвав події Революції 2014 року "силовим переворотом", який підтримали держави Заходу, зазначивши, що після цього Росія вважає Україну проектом західних країн.Читати такожКравчук жорстко нагадав Гризлову, ким Росія є на Донбасі, і поставив умову

"Росія, безумовно, визнає українську державу, але в той же час, дійсно, українська держава з того моменту, як на Україні стався силовий переворот при потуранні низки західних країн, то Україна перетворилася на проект цих самих західних країн. Такі елементи ми вбачаємо", - підкреслив він.

Конфлікт Росії та України

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти