У Путіна пояснили ситуацію з "підтримкою" уряду Пашиняна

У Кремлі сказали, що Путін не заявляв про підтримку уряду Пашиняна / Reuters

Росія виступає за врегулювання кризи у Вірменії в рамках правових норм, сказав Дмитро Пєсков.

Російський президент Володимир Путін досить чітко висловився про ситуацію, пов'язану з врегулюванням політичної кризи у Вірменії. Формулювання містило всю повноту інформації, сказав прессекретар глави РФ Дмитро Пєсков, повідомляє РИА Новости.

За його словами, позиція Кремля полягає в тому, що конфліктна ситуація у Вірменії повинна бути вирішена в рамках закону. Це чітко зазначено у заяві.

"Якщо ви уважно дивилися той текст, який було опубліковано нами, то напевно ви мали можливість прочитати там фразу, що президент Росії висловився там за врегулювання проблеми в рамках закону. Це дуже важливо. Досить повне було дане нами формулювання, яке вельми інформативне", - підкреслив Пєсков.

Нагадаємо, у четвер, 25 лютого, за мотивами загострення політичної кризи у Вірменії відбулися телефонні перемовини прем'єрміністра Вірменії Нікола Пашиняна і президента РФ Володимира Путіна. За підсумками дискусії у Кремлі заявили, що Путін закликав вирішити проблему в рамках закону.

Однак вірменська преса звернула увагу на різні формулювання двох сторін за підсумками розмови. У Пашиняна заявили, що "президент Путін висловив підтримку законній владі Вірменії...", тоді як у опублікованій заяві Кремля таких слів не було.Читати такожМомент упущено: чому переворот у Вірменії знову ризикує звестися нанівець

Спроба військового перевороту у Вірменії

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти