Трамп готується захопити владу: ЗМІ розкрили деталі

Трамп постійно консультується з "фанатиками змови" / Фото Reuters

Майкл Флінн, який консультує Трампа, дотримується принципу запровадження воєнного стану в країні.

Чиновники в Білому домі підозрюють, що 45-й президент США Дональд Трамп готується скасувати результати виборів глави держави і захопити владу в країні.

Трамп постійно консультується зі своїм колишнім помічником з національної безпеки Майклом Флінном і адвокатом Сідні Пауеллом, повідомляє Axios з посиланням на анонімні високопоставлені джерела.

Зокрема, співрозмовники видання турбуються через ідеї Флінна про можливе запровадження воєнного стану і про конфіскацію пристроїв для автоматичної реєстрації та підрахунку голосів. Їхні побоювання також викликає бажання Трампа призначити Пауелла спеціальним радником з питань фальсифікації виборів.

Видання пише, що через сформовану політичну ситуацію стурбовані навіть ті політики, «які, можливо, пережили більше божевілля і свавілля, ніж будь-які офіційні особи адміністрації в історії».

"Коли Трамп "ретвітить погрози садити політиків у в'язницю і проводить час, розмовляючи з фанатиками змови, які відкрито заявляють, що оголошення воєнного стану не має великого значення, неможливо не почати турбуватися про те, чим це закінчиться», - цитує Axios своє джерело.

Зазначимо, до інавгурації обраного президента Байдена залишилося 32 дні.

Читати також"Не будьте слабкими дурнями": Трамп зробив нову заяву про вибори в США

Вибори у США - про що повідомлялося раніше:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти