Трамп відверто висловився про теракт у Відні

Трамп висловився про теракт у Відні / Reuters

Глава Білого дому сказав, що США підтримують Австрію, Францію і всю Європу в боротьбі з терористами

Президент США Дональд Трамп відреагував на кривавий теракт у Відні. Американський лідер заявив, що напади на мирних людей мають припинитися.

Глава Білого дому додав, що США підтримують Австрію, Францію і всю Європу в боротьбі з терористами. "Наші молитви з жителями Відня після чергового підлого терористичного акту в Європі", - написав Трамп в Twitter.

Зазначимо, джихадисти назвали стрілянину у Відні розплатою за участь Австрії в коаліції США проти Ісламської держави, повідомила в Twitter американська організація SITE Intelligence group, що займається відстеженням діяльності терористів в мережі.

"Джихадисти заявили, що атака у Відні є частиною розплати за участь Австрії в керованій США коаліції", - зазначено в повідомленні.

Крім того, в МЗС Туреччини засудили стрілянину у Відні, унаслідок якої загинули щонайменше три людини.

«Ми рішуче засуджуємо цей напад, висловлюємо співчуття сім'ям загиблих, бажаємо якнайшвидшого одужання постраждалим. Туреччина, яка десятиліттями боролася з усіма видами терору, солідарна з австрійським народом в цей важкий час», - сказано у повідомленні на сайті турецького відомства.

Теракт у Відні – про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти