ЗМІ з'ясували ситуацію з імпічментом Трампа і передрекли його помсту "зрадникам"

Трамп має намір помститися "республіканцям", які підтримали імпічмент – ЗМІ / Reuters

Дональд Трамп планує незабаром повернутися у велику політику.

Американський політик і бізнесмен, 45-президент Дональд Трамп прагне повернутися до політичної діяльності після завершення процесу імпічменту у Сенаті США. Ситуація з судовим процесом у верхній палаті парламенту наразы для нього безпечна - "республіканці" його підтримують, а сам Трамп виявив нелояльних сенаторів і збирається їм помститися, повідомляє видання Politico з посиланням на джерела в оточенні колишнього глави держави.

"З моменту штурму Капітолію пройшов місяць, і я б сказав, що здебільшого Республіканська партія знову згуртовується навколо нього", - сказав виданню колишній співробітник передвиборчого штабу Трампа.

Інші співрозмовники журналістів вважають, що процес імпічменту зіграв позитивну роль - з'ясувалося, хто насправді із законодавців-"республіканців" не підтримує Трампа. Їхня позиція викликала гнів у інших представників партії.Читати такожСенат підтвердив законність імпічменту Трампу: що чекає на екс-президента

Підкреслюється, що Трамп після завершення розгляду процедури імпічменту має намір повернутися у велику політику. Його головним завданням на перший час стане помста тим представникам Республіканської партії, які виступили проти нього. При цьому наразі незрозуміло, яким чином збирається помститися Трамп.

Імпічмент Дональду Трампу

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти