З'явився проект для інформування міжнародної спільноти, як допомогти Україні під час війни з РФ

Фото ua.depositphotos.com

Інформація буде регулярно розповсюджуватися через відомі світові ЗМІ та медіа асоціації - як світові, так і окремих країн.

Українські медіа компанії спільно з командою Української Асоціації Медіа Бізнесу розробили проект для інформування міжнародної спільноти про потреби і можливості допомоги Україні в період агресії з боку Російської Федерації. Інфо хаб Infohelpukraine.uapp.org об'єднує всі перевірені організації та фонди розділені на напрямки допомоги та медіа.

Інформація буде регулярно розповсюджуватися через відомі світові ЗМІ та медіа асоціації - як світові, так і окремих країн.

Ресурс збирає та систематизує якомога більше інформації про те, як іноземні організації чи громадяни можуть:

"Важлива частина ресурсу – це власне новини від нас – організацій, фондов, держави про те, що ми робимо а також де саме нам потрібна підтримка. По самих різних напрямках.

Про наші спільноти та круті ідеї, про те що ми насправді дуже інноваційні в цієї надзвичайно кризовій ситуації.

Про те, що ми об'єднуємося за секунди, створюємо рішення і впроваджуємо, підтримуємо один одного та мріємо, навіть якщо небо не закрите" - коментує ініціаторка та кураторка проєкту видавчиня VIVA! Україна, власниця Edimedia Інна Гелетюк (Катющенко).

До проєкту активно долучилися ресурси dsnews.ua, nv.ua. Запрошуємо долучитися інші ЗМІ, спільноти та інфлюенсерів.

Ресурс все ще наповнювнюється та допрацьовується найближчим часом волонтерами медіа індустрії.

Команда закликає ділитися новинами та реєструватися на сайті організації та спільноти, які роблять все можливе зараз для своєї країни.

Інформацію можна направляти за електронною адресою:

infohelpukr@gmail.com або безпосередньо через сайт.

Україна переможе!

Новини заразКонтакти