Папа Римський зробив дивну заяву і звинуватив диявола через пандемію

Папа Римський заявив, що COVID використовує диявол / Reuters

Папа Римський провів службу на честь Вербної неділі практично без парафіян.

Папа Римський Франциск заявив, що диявол використовує пандемію для того, щоб сіяти хаос. Таку заяву він зробив під час традиційного звернення після меси у Вербну неділю.

Як пише Reuters, у святковій недільній месі взяли участь понтифік, близько 30 кардиналів і приблизно 120 віруючих, як того вимагають карантинні обмеження.

"Минулого року ми були шоковані. Цього року ми відчуваємо більший тиск, і економічна криза стала важкою. Диявол користується кризою, щоб сіяти недовіру, відчай і розлад", — сказав Франциск.

Він також додав, що пандемія принесла фізичні, психологічні та духовні страждання людям.

Читати такожПапа Римський передрік людству нову катастрофу

Зазначимо, напередодні прем'єрміністр Денис Шмигаль приїхав до Ватикану на аудієнцію до Папи Римського Франциска, з яким він обговорив кризу системи охорони здоров'я в Україні, а також недавні порушення режиму припинення вогню на Донбасі. Зустріч Франциска І Шмигаля тривала півгодини.

Як повідомили в пресслужбі Кабміну, Шмигаль передав Франциску запрошення президента Володимира Зеленського здійснити візит в Україну з нагоди 30-ї річниці Незалежності.

Крім того, українська делегація та представники Ватикану обговорили актуальні питання про життя та діяльність Католицької Церкви в Україні.

Як раніше повідомляв Главред:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти