Опозиція Вірменії поставила Пашиняну жорсткий ультиматум

У опозиції Вірменії закликали Пашиняна подати у відставку до 8 грудня / Reuters

У Єревані закінчилася акція протесту опозиції Вірменії, учасники якої вимагали відставки прем'єрміністра Нікола Пашиняна.

Опозиція Вірменії вимагає від глави уряду Нікола Пашиняна подати у відставку до полудня вівторка, 8 грудня. Якщо прем'єрміністр не виконає вимоги, активісти обіцяють почати акції протесту по всій території країни.

Як повідомляє російське інформагентство ТАСС, таку заяву зробив представник партії Дашнакцутюн Ішхан Сагателян. Опозиція вважає, що Пашинян повинен відправитися у відставку після поразки Вірменії у нагірнокарабаській війні.

"Ми вимагаємо, щоб до 12:00 (10:00 за Києвом, - ред.) вівторка Пашинян пішов у відставку. Якщо він не піде, то ми почнемо акції протесту по всій країні", - оголосив Сагателян.

Нагадаємо, в суботу, 5 грудня, вірменська опозиція біля урядової резиденції Пашиняна у центрі Єревана провела мітинг із закликом про відставку прем'єрміністра. Опозиція вважає, що Пашинян угодою від 9 листопада підписав капітуляцію Вірменії і несе відповідальність за соціально-політичні проблеми держави.Читати такожЧому перемога Азербайджану у Нагірному Карабасі - пастка Туреччини і Росії

Конфлікт у Нагірному Карабасі

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти