Навальний заявив про повернення до Росії

Навальний заявив про повернення до Росії / Reuters

Політик звернув увагу на те, що російській владі важливо, щоб він залишився за кордоном.

Опозиціонер Олексій Навальний висловився щодо перспективи свого повернення до Росії після отруєння. Він зазначив, що відчуває себе нормально, хоча є «дрібні проблеми». За оцінками німецьких лікарів, в його відновленні спостерігається позитивна динаміка. Коли реабілітація повністю завершиться, політик повернеться назад до Росії.

"Вилікуюся - приїду", - заявив Навальний в ефірі радіо «Ехо Москви». Він підкреслив, що у нього є справи на батьківщині.

Навальний також звернув увагу на те, що російській владі важливо, щоб він залишився за кордоном, і тому нещодавно Слідчий комітет нишком «сфабрикував матеріальчик» проти опозиціонера з метою налякати його.

Точні терміни повернення залежать від того, що скажуть німецькі лікарі, додав він.

Зазначимо, напередодні видання Bellingcat, The Insider, Der Spiegel і телеканал CNN випустили спільне розслідування, в якому стверджували, що до отруєння Олексія Навального можуть бути причетні співробітники ФСБ.

Починаючи з 2017 року, коли Навальний оголосив про свою президентську кампанію, вони здійснили 30 перельотів, що збігаються з маршрутами опозиціонера. Свої висновки розслідувачі зробили на основі даних про перельоти і мобільного зв'язку, джерело яких не розголошується.

Отруєння Навального - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти