Помер водій авто, в яке в'їхав п'яний Михайло Єфремов

Помер водій авто, в яке в'їхав п'яний Михайло Єфремов / УНІАН

Чоловік помер в одній з московських клінік.

Сергій Захаров, водій фургона, в який увечері в понеділок, 8 червня 2020 року на великій швидкості врізався на позашляховику Grand Cherokee п'яний актор Михайло Єфремов, помер від отриманих травм в одній з лікарень столиці РФ.

Відповідне повідомлення опублікував Telegram-канал Mash. "Сергій Захаров, постраждалий в аварії з Михайлом Єфремовим, помер у лікарні у відділенні реанімації. Його смерть констатували у 05:00", ‒ йдеться в тексті.

Захарова напередодні доставили в лікарню з відкритим переломом стегна, переломами ребер та закритою черепно-мозковою травмою (як розповіли поліцейські).

Нагадаємо, ДТП сталася 8 червня близько 21:45 за московським часом на Смоленській площі. Єфремов на своєму позашляховику Grand Cherokee перетнув подвійну суцільну розмітку, вилетів на зустрічну смугу і врізався в фургон Лада.

За фактом смертельної автоаварії завели кримінальну справу ‒ за частиною 2 статті 264 Кримінального кодексу РФ (до 7 років тюремного ув'язнення).

Як розповіли очевидці, Єфремов в момент аварії був дуже п'яний ‒ ледве стояв на ногах і ледве розмовляв. Проведена експертиза підтвердила стан сп'яніння актора. З поліції Єфремова відпустили під підписку про невиїзд і належну поведінку. Однак, зважаючи на смерть Захарова, кримінальна справа проти актора може бути перекваліфікована на іншу, більш тяжку статтю (з покаранням до 12 років позбавлення волі).

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти