Лукашенко розповів про питання Путіна до Білорусі через Україну

Путін має рацію, коли задає питання про те, чому Білорусь пропускає товари з України - Лукашенко / Белта

Лукашенко не виключає закриття кордонів Білорусі для товарів з України.

Президент Росії Володимир Путін регулярно задає главі Білорусі Олександру Лукашенко питання про те, чому білоруський кордон відкритий для українських товарів, які потім прямують до Росії. Київ вібито запроваджує проти Мінська санкції, тоді як Білорусь може закрити свої кордони для українських товарів.

Про це заявив білоруський президент Олександр Лукашенко в інтерв'ю білоруським та іноземним журналістам у п'ятницю, 13 листопада, повідомляє інформагентство РИА Новости.

За його словами, Путін має рацію, коли задає такі питання. Не виключено, що Білорусь закриє свої кордони для українських товарів.

"А чому у тебе (запитує Путін у Лукашенка, - ред.) український кордон не закритий? А чому українці через Білорусь постачають якусь санкційну продукцію на ринок Росії? А чому ти у них то купуєш, це і так далі. Він правий. І ви (Україна) проти нас санкції запроваджуєте. Слухайте, та прокиньтеся ви. Ви дивіться, щоб ми не закрили кордон для товарів з української території", - сказав Лукашенко.Читати такожНова Конституція і відставка: Лукашенко анонсував заяву

Також він підкреслив, що в разі заборони на перетин білоруських кордонів для українських товарів, продукція з України не зможе потрапляти не тільки до Білорусі, але й на інші євразійські ринки.

Україна - Білорусь новини

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти