Диктатор РФ Путін назвав Зеленського "пособником нацизму" і відмовився від зустрічі – NYT

У NYT розповіли, що Путін "розчарувався" у Зеленському два роки тому, бо президент України "не вгодив йому своїми рішеннями"/ Офіс президента України, сайт Кремля

Глава країни-агресорки був налаштований проти президента України ще кілька років тому, бо той йому "не догодив" своїми рішеннями.

Президент України Володимир Зеленський "розбив надії Кремля" ще майже два роки тому. На початку 2021 року він запровадив санкції проти проросійського олігарха Віктора Медведчука і закрив проросійські телеканали.

Такі кроки розчарували російського диктатора Володимира Путіна. Про це зазначається у статті, присвяченій причинам поразок Росії в Україні, у виданні The New York Times.

Своє розчарування Зеленським Путін показав під час зустрічі з прем’єрміністром Ізраїлю Нафталі Беннеттом у жовтні 2021 року, яка відбувалася у резиденції диктатора в Сочі.

Як зазначається у статті, "Путін спалахнув гнівом, коли мова зайшла про Україну".

Коли Беннет сказав російському диктатору, що Зеленський зацікавлений у зустрічі з Путіним, той лише відповів, що йому "немає чого обговорювати з цією людиною". Крім цього, він додав: "Що він за єврей? Він пособник нацизму".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не буде вести перемовини з країною-окупантом РФ, яка вважає за потрібне дивитися на світ виключно крізь призму власного світогляду. Росією править нацистський режим, а з Володимиром Путіним нема про що говорити. Київ зацікавлений у поверненні всіх територій, які окупувала Москва.

Також Зеленський оцінив загрозу потужнішого наступу РФ у 2023 році. Він зазначив, що росіяни одержимі помстою і ніколи не відмовлялися від своїх загарбницьких планів щодо України. Тому не можна відкидати того варіанту, що країна-агресорка Росія і справді може здійснити новий наступ у 2023 році.

Читайте також:

Новини заразКонтакти