Азербайджан почав новий військовий наступ у Нагірному Карабасі

Азербайджанська армія не контролює у Гадрутському районі тільки два вірменських села - НКР / Міністерство оборони Азербайджану

Силові підрозділи анклаву Нагірнокарабаська республіка намагаються відбити атаку.

Збройні сили Азербайджану перейшли у військовий наступ у напрямку сіл Хцаберд та Ін Тахер (Ін Тахлар) у Гадрутському районі Нагірного Карабаху. Вірменські сили анклаву НКР намагаються відбити азербайджанську військову атаку.

Як повідомляє видання Sputnik Вірменія з посиланням на пресслужбу оборонного відомства самопроголошеної НКР, Азербайджан веде наступ у напрямку двох сіл у Гадрутському районі.

"Азербайджанська армія відновила наступальні дії в напрямку сіл Хцаберд та ін Тахер (ін Тахлар) у Гадрутському районі. Про це повідомляє армія оборони Нагірного Карабаху", - стверджує джерело.

Уточнюється, що війська Баку наступають на два села, які контролює НКР. Всі інші території Гадрутського району під контролем Азербайджану.

Сили анклаву НКР намагаються відбити атаку азербайджанських військ.Читати такожВірменія побоюється нового конфлікту з Азербайджаном: у Єревані звернулися до Путіна

Війна у Нагірному Карабасі

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти