Алієв назвав умову припинення війни з Вірменією за Нагірний Карабах

Війська Вірменії повинні бути виведені з Нагірного Карабаху - Алієв / пресслужба президента Азербайджану

Баку не має наміру йти на компроміси з Єреваном.

Війна Азербайджану і Вірменії у Нагірному Карабасі припиниться тільки після того, як з окупованої Єреваном території будуть виведені війська. Для цього має бути прийнята відповідна резолюція Ради безпеки ООН.

Про це заявив Азербайджанський лідер Ільхам Алієв під час відеоконференції з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем, повідомляє РИА Новости.

За словами Алієва, конфлікт у Нагірному Карабасі закінчиться тільки після того, як на основі міжнародного законодавства і принципу дотримання територіальної цілісності республіки Азербайджан, а також резолюції ООН, буде прийнято рішення про деокупацію Вірменією окупованих районів у НК.Читати такожЗС Азербайджану почали широкомасштабний наступ - Міноборони Вірменії

"Президент Азербайджану сказав, що вірмено-азербайджанський нагірно-карабахський конфлікт повинен бути врегульований тільки і тільки на основі норм міжнародного права, територіальної цілісності Азербайджану і відповідних резолюцій Радбезу ООН, що вимагають негайного і беззастережного виведення ЗС Вірменії з окупованих територій", - підкреслили у пресслужбі президента Азербайджану.

Конфлікт у Нагірному Карабасі

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти