Зеленський втрутився у скандал з дівчинкою, яку принизили на 8 березня

Дівчинка отримала ляльку від Зеленського / facebook.com/SergiiOsachuk

П'ятирічна Маргарита Лесько, яка не отримала подарунок у садочку на 8 березня, натомість отримала подарунок від президента Володимира Зеленського.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на інцидент у дитячому садку в Чернівцях, де батько дівчинки поскаржився на булінг з боку вихователів через те, що відмовився здавати гроші на свято.

Як розповів голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, дівчинка отримала подарунок від президента, яку у садочку позбавили презенту до 8 березня. Також чиновник опублікував фото, як 5-річній Маргариті влаштували екскурсію по кабінету голови облдержадміністрації, а також передали подарунки.

Допомагав дівчинці забирати коробки її тато - Ігор Лесько. Чоловік розповів, що його дочку вихователі не тільки залишили без подарунка, а й надіслали йому фото, як дівчинка сидить одна, а інші малюки грають з новими іграшками. Цей випадок викликав у суспільстві обурення і спровокував гучний скандал.

"Коли через черствість дорослих п'ятирічній Маргариті в садочку не дісталося на свято рівноправності жінок подарунка, це випадок для оцінки чернівецьких міських керівників. А сьогодні Маргарита отримала презент від президента України і розповіла по секрету про свої мрії. Нехай вони збудуться, а про рівність прав ми будемо дбати не тільки у святковий день", - написав Осарчук.

Також стало відомо, що виховательці вже оголосили догану.

Після скандального випадку управління освіти міської ради звернулося до Нацполіції - просять розглянути ситуацію щодо можливого булінгу.

Читати такожУ Луцьку вихователька дитсадка заклеювала дітям роти скотчем

Як раніше повідомляв Главред:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти