"Зеленський пішов в астрал": експерт пояснив, чому Україна не може рвонути вперед

Володимир Зеленський опинився в астралі, вважає експерт / УНІАН

Президент опинився у світі віртуальних перемог, вважає глава політичних програм Українського інституту майбутнього.

Керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко заявив, що все, про що президент Володимир Зеленський говорив під час своєї пресконференції, було в дусі ілюзії, яка бере гору над реальністю. Експерт вважає, що наша країна з однієї причини не може рвонути вперед.

Одна з проблем нинішнього українського лідера полягає у тому, що він, як і багато попередників, пішов у астрал – у світ віртуальних перемог, які малює його команда, і спілкується з народом так, немов насправді все так і є, розповів експерт на чаті у Главреді.

Романенко зазначив, що Зеленський, зокрема, говорив про якісь успіхи завдяки новому закону про землю – про тисячі людей, які отримали земельну ділянку.

"...Однак мова йде зовсім не про тих людей, про яких думає Зеленський – землю отримали ті ж, хто завжди її отримував, і хто володіє величезними земельними банками в Україні. Президент сам не до кінця розумів, про що він говорив", – вважає співрозмовник.

Експерт підкреслив, що Зеленський також звалився в ахінею анахронічного історичного дискурсу, і це знаходить відгук у значної частини населення.

На його думку, зацикленість громадян України на "вишневих садах коло хати" (уривок з вірша поета Тараса Шевченка) не дозволяє державі рвонути вперед.

Читайте такожПресконференція Зеленського – це його заявка на другий президентський термінНагадаємо, 20 травня Володимир Зеленський дав велику пресконференцію на держпідприємстві Антонов (штаб-квартира знаходиться у Києві), присвячену підсумкам другої річниці президентства. Пресконференція Зеленського тривала три години.

Президент, зокрема, розповів про своє завдання на посаді, говорив, що закінчується епоха корупції й назвав умову завершення епохи бідності. За його словами, така епоха завершиться, коли всі почнуть платити податки.

Новини заразКонтакти