"Організували буллінг": Третьякова прокоментувала свої слова про "дітей низької якості"

"Організували буллінг": Третьякова прокоментувала свої слова про "дітей низької якості"

За словами нардепа, впоратися з тиском і скандалом їй допомагає тільки підтримка друзів, рідних і президента Зеленського.

Галина Третьякова, керівник комітету українського парламенту з питань соціальної політики та нардеп з фракції Слуга народу, назвала недавній скандал навколо її заяв "організованим буллингом" і зазначила ‒ вона не збирається йти з посади.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Спасибі всім за щирі слова підтримки. Вони надзвичайно важливі для мене під час організованого буллінга. Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі під час публічної зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І ще буду мати в майбутніх лекціях, виступах, зустрічах", ‒ написала нардеп.

Читайте такожЧому Третьяковій потрібно подякувати за скандал з дітьми "низької якості"Третьякова стверджує, що будь-яка людина може помилитися в публічних виступах і зазначила, що тримається психологічно тільки завдяки підтримці родич, друзів і особисто президента Зеленського.

"Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? До сих пір намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", ‒ написала нардеп.

Нагадаємо, в українському суспільстві вибухнув великий скандал після того, в Мережі з'явився запис ефіру нардепа від Слуги народу Галини Третьякової. У ньому вона, зокрема, стверджувала, що держава "надає кошти у вигляді соцдопомоги сім'ям, у яких народжуються діти "низької якості".

Більше того, нардеп згадала про насильну стерилізацію для тих людей, хто "сідає на допомогу" і як приклад навела Великобританію, яка "в цьому сенсі дуже жорстока до тих, хто не працює і не захищає їх".

Далі ‒ виступила заступник керівника фракції СН Євгенія Кравчук, яка розповіла що у політсилі Галину Третьякову вважають професіоналом і не мають наміру ані позбавляти її посади голови комітету, ані вимагати від неї складання мандата.

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти