З 9 серпня Київстар ТБ транслюватиме матчі Екстракляси — найвищої футбольної Ліги Польщі

Трансляції Екстракляси — найвищої футбольної Ліги Польщі — тепер ексклюзивно доступні до перегляду з українськими коментаторами на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ

Матчі Екстракляси можна буде переглянути з українськими коментаторами вперше. З 9 серпня Київстар ТБ ексклюзивно транслюватиме сезон 2024/2025 цієї Ліги на території України.

Футбольні фани зможуть дивитись матчі у прямому етері, а також у записі, навіть якщо пропустили трансляцію. Ключові моменти поєдинків зберігатимуться на платформі у розділі «Спорт».

До слова, польська Екстракляса цікава для українських футбольних фанів, адже серед представників команд у Лізі багато українців. У команді «Ракув» грає екс-гравець луганської «Зорі» Владислав Кочергін, у команді «Лехія» одразу п’ять українців, а саме Максим Хлань, який гарно показав свої здібності у складі Національної молодіжної збірної під час Олімпійських ігор у Парижі, а ще Іван Желізко, Сергій Булеца та інші.

Серед зручностей перегляду трансляцій на Київстар ТБ — можливість дивитися матчі з будь-якого пристрою: зі смартфона, ноутбука, планшета або Smart TV.

Користуватись платформою кіно та телебачення можуть абоненти усіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів. Для цього потрібно завантажити додаток або відкрити веб-версію Київстар ТБ та оформити підписку на один із пакетів. Канал EKSTRAKLASA доступний для користувачів усіх стандартних пакетів — «Базовий», «Сімейний», «Преміум HD». Також абоненти Київстар можуть підключити Суперсилу «Київстар ТБ», обравши її у застосунку Мій Київстар, та дивитися матчі найвищої футбольної Ліги Польщі без додаткової плати.

Загалом на Київстар ТБ доступно багато спортивних подій: трансляція телеканалу UPL.TV з матчами Української Прем’єр-Ліги, також футбольні фани можуть слідкувати за поєдинками Англійської Прем’єр-Ліги, для фанатів реслінгу відбуваються ексклюзивні трансляції шоу WWE з легендарними коментаторами Бєлкіним та Новаком, а ще канали Setanta Sports та Setanta Sports+ та багато іншого.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 410 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».

Новини заразКонтакти