ЗСУ готуються відбивати повномасштабний наступ на Україну - Залужний

ЗСУ готові до атаки на Україну / УНІАН

За словами головнокомандувача, Збройні сили будуть готові до агресії.

Збройні сили України готуються відбивати повномасштабний наступ на Україну. Як заявив головнокомандувач ВСУ Валерій Залужний, це завдання не тільки армії, але і всієї країни, в тому числі суспільства з економікою.

Як він відзначив в інтерв'ю для телеканалу Дом, на сьогодні армія відпрацьовує плани і завдання для підготовки до можливого вторгнення.

"Плюс, у нас є плани і програми, які дозволяють в найкоротші терміни наростити боєздатність армії. Я маю на увазі і в чисельному і в якісному співвідношенні, які забезпечать виконання завдань відображення широкомасштабної агресії", - зазначив Залужний.

Він також додав, що Збройні сили будуть готові до агресії.

"Вони до цього готуються постійно, щодня. Цьому присвячена вся наша діяльність - підготовці до відбиття широкомасштабного наступу", - підкреслив Залужний.

Читати такожЗСУ завдадуть контрудар: у Зеленського назвали умову наступу на Донбасі

Нагадаємо, раніше колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявив про те, що США можуть збільшити свою допомога Україні у сфері безпеки.

Коментуючи питання ймовірності розміщення в Україні бази США з протиракетними комплексами, Волкер додав: "немає причин, за якими ми не могли б цього зробити, якби український уряд запросив Сполучені Штати, а США були б готові. Ми могли б легко розмістити якусь тренувальну базу в Україні, якби ми теж цього захотіли".

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти