Всі західні регіони заливатимуть дощі: прогноз погоди на вівторок, 12 жовтня

Синоптики прогнозують мінливу хмарність. / УНІАН

У Карпатах дощ переходитиме іноді в сніг.

У вівторок, 12 жовтня, в Україні очікується мінлива хмарність, на заході країни пройдуть невеликі дощі. Максимальну температуру прогнозують у Сімферополі. Там повітря прогріється до + 19 градусів.

На заході Україні небо буде в полоні хмар. У Карпатах – з мокрим снігом. У другій половині дня слід очікувати дощі, які не будуть стихати до пізнього вечора. Повітря прогріється лише до + 9...+ 11 градусів, повідомляє Український Гідрометцентр.

Негода зачепить і частину північних регіонів. Дощі слід чекати, до прикладу, на Житомирщині. Стовпчики термометрів покажуть +10...+12 градусів. На півдні буде найтепліше. Не беручи до уваги Одещину, у південних регіонах буде сонячно та ясно, +15...+17 градусів.

УКиєві 12 жовтня буде прохолодно і хмарно. Опадів не передбачають. Швидкість південно-східного вітру 5-10 м/с. Стовпчики термометрів покажуть +10-12 градусів тепла.

"Схід, південь, більшість центру якихось істотних дощів не отримають від атмосфери. Хіба що вологим бонусом – тумани, які радуватимуть фотографів та псуватимуть нерви водіям. У Карпатах дощ переходитиме часом у сніг", – написала синоптик Наталка Діденко.у фейсбуці.

Погода у містах України 12 жовтня

Погода в Україні 12 жовтня / Карта Укргідрометцентру

Якою буде зима 2021-22 в Україні

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти