В ОП заявили, що питання водопостачання в Миколаєві буде вирішене у найближчі дні

В Миколаєві, де з середини квітня почалися проблеми з водою через пошкодження водогону внаслідок ворожих обстрілів, підключають альтернативні джерела централізованого водопостачання. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу “Рада”.

За його словами, за ініціативою Офісу Президента, Кабмін виділив кошти для того, щоб зробити іншу систему водопостачання в Миколаєві.

“Як мені доповідали, вже починається набір води в систему, а паралельно робиться нова система зі скважинами”, - сказав він.

Тимошенко запевнив, що питання водопостачання в Миколаєві буде остаточно вирішене вже найближчими днями.

Він також зауважив, що днями в ОП будуть готові “персональні” каталоги кожної області, які стануть основою перемовин з закордонними партнерами у питанні повоєнного відновлення українських міст.

“Вже попередні розмови були, вони проходять практично щодня. Країни зголошуються бути “кураторами” регіонів, можна це так назвати. Ми над цим працюємо, і я думаю, що вже найближчим часом буде комюніке з результатами, і ми будемо переходити до іншого етапу відновлення”, - розповів Тимошенко.

Нагадаємо, раніше заступник керівника ОП повідомив, що для підготовки плану відновлення та модернізації країни, по кожній області формують 14 кластерів інфраструктури, що потребують відновлення чи модернізації

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти