В Одеській області за програмою Зеленського відбудували дорогу на кордоні з Молдовою

Дорога Т-16-44 має протяжність 65 км і забезпечує транзит до кордону з Молдовою.

В Одеській області за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» ремонтують і будують дорогу Т-16-44 КПП «Лісне» - КПП «Малоярославець Перший». Служба автомобільних доріг в Одеській області показала перші результати.

Ділянку біля КПП «Малоярославець Перший» вже майже завершили – залишилось нанести розмітку та встановити знаки і бар’єри. Раніше ця дорога могла налякати навіть досвідчених водіїв.

«Це, фактично, заново збудована дорога. Відновлено основу, влаштовано 18 см щебенево-мастичної суміші із додаванням комплексного в’яжучого, 10 см крупнозернистого асфальтобетону та фінішний шар з 5 см днібнозернистого асфальтобетону», - пояснює керівник обласної Служби Дмитро Рибалка.

Він уточнив, що дорога Т-16-44 має протяжність 65 км і забезпечує транзит до кордону з Молдовою.

«На сьогодні в роботі капітальний і поточний середній ремонт 45 км дороги, розпочаті підготовчі роботи щодо будівництва ділянки цієї дороги в обхід Республіки Молдова. Так сталося, що частина цієї дороги перетинає Молдову, проходить нею декілька кілометрів і виходить знову на територію України. І буде якісна 65-кілометрова дорога», - додав Рибалка.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський раніше показав на відео, як виглядають 215 дитячих садочків і шкіл, відкритих за програмою «Велике будівництво».

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти