У Маріуполі хлопець на камеру спалив прапор України

Хлопець виклав фото в стрічку Instagram / скріншот з відео

Хлопець виклав фотознімок в стрічку Instagram, де він з оголеним торсом тримає палаючий український прапор. І для більшого ефекту підняв кулак вгору.

У суботу, 7 серпня, молодий житель з Маріуполя підпалив прапор України і виклав це на свою сторінку в Instagram. Але вже буквально через кілька годин вибачився за скоєне. Про це повідомляє Telegram канал "Катарсис".

Хлопець виклав фото в стрічку Instagram, де він з оголеним торсом тримає палаючий український прапор, піднявши кулак. В цей же день він виклав відео-вибачення.

"Перепрошую перед тими, кого образив, виклавши той пост, коли я підпалив український прапор. Я все усвідомив, такого більше не повториться. Перепрошую ще раз, кого образив", - сказав він.

Довідка. Згідно з Кримінальним кодексом, стаття про наругу над державною символікою передбачає штраф від 17 до 68 тисяч гривень, або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі.

Читати такожУ Донецькій області вночі підпалили українські прапори

Нагадаємо, раніше в мережі опублікували відео, на якому в Запоріжжі п'яні Підлітки зривають Державний Прапор України.

Пізніше був опублікований відеоролик, на якому одна з учасниць інциденту (на ім'я Поліна) просить вибачення за свій необдуманий вчинок, а також стверджує, що любить Україну.

Потім, в кінці ролика, дівчина вилила собі на голову зеленку, при цьому рідина розтікається по її волоссю і по обличчю.

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти